13. april 2021
Blandt andet butikkerne i Værløse Bymidte kan i næste uge få gratis besøg af konsulenter fra Erhvervshus Hovedstaden. Pressefoto
Blandt andet butikkerne i Værløse Bymidte kan i næste uge få gratis besøg af konsulenter fra Erhvervshus Hovedstaden. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø-butikker kan få hjælp til god genstart med gratis konsulentbesøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø-butikker kan få hjælp til god genstart med gratis konsulentbesøg

Forretningskonsulenter står til rådighed 9.-11. marts

Furesø - 04. marts 2021 kl. 09:35

For de butikker, som har oplevet faldende omsætning og manglende kunder på grund af corona-nedlukningerne, er der nu hjælp at hente. Det sker i form af et nyt erhvervsinitiativ iværksat af Furesø Kommune og Erhvervshus Hovedstaden i samarbejde med lokale erhvervs- og handelsforeninger.

Hjælpen kommer til Furesø i form af erfarne forretningskonsulenter fra Erhvervshus Hovedstaden, som stiller sig gratis til rådighed for detailhandlen i Furesø 9.-11. marts.

Kommer ud i butikken

Forretningerne kan booke et møde med konsulenterne. Det kommer til at foregå i butikken, hvor man kan få sparring og drøfte udfordringer om f.eks. kunder, koncept, drift, økonomi og organisation.

Er der tid til overs, går konsulenterne også rundt og 'banker på' dørene i butikkerne på Værløse Bymidte, Farum Bytorv, Farum Hovedgade og Akacietorvet.

"Det er et utrolig godt initiativ. Mange forretninger har brug for at få sparring om, hvordan de kommer bedst muligt videre efter nedlukningen. Der er en omsætning, som skal indhentes og varelagre, som ikke er blevet solgt, og så er det jo fantastisk, at Erhvervshusets konsulenter har mulighed for at komme rundt i forretningerne til os," siger formand for Centerforeningen Værløse Bymidte og indehaver af Meny Søren Engberg i en pressemeddelelse.

Han bakkes op af centerchef fra Farum Bytorv Kenneth Barenholdt:

"Jeg tror, at der er mange, som vil sige ja tak til sparring om deres egen forretning. Konsulenterne kan jo se på det hele med andre øjne og det kan være godt at få nye ideer til, hvordan man skal gribe sin forretning an," supplerer Kenneth Barenholdt. jesl

Book et besøg

Forretningskonsulenter fra Erhvervshus Hovedstaden:

Tina Wøldiche Pedersen, mail: twp@ehhs.dk, tlf. 6188 4606
Mette Pedersen, mail: mpe@ehhs.dk, tlf. 6188 4686

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?