19. maj 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Furesø Kommune om ændring af vejnavn: Vi spørger de, der er berørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Furesø Kommune om ændring af vejnavn: Vi spørger de, der er berørt

"En høring er ikke en afgørelse," skriver vejchef i Furesø Kommune

Furesø - 28. oktober 2020 kl. 12:03

svar Det er et udtryk for tidlig borgerinddragelse, når Furesø Kommune har sendt et høringsbrev ud i forbindelse med, at ejerne af to nye byggerier på Farum Hovedgade ønsker at ændre adressen til Banktorvet. Det siger vejchef i Furesø Kommune Dorrit J. Gundstrup, i et skriftligt svar til Furesø Avis oven på kritikken fra Poul Lüneborg, formand i Furesø By og Land.

arrow Læs også: Danske Bank:Vi bliver, hvor vi er i Farum

"En høring er ikke en afgørelse," konstaterer vejchefen.

"Furesø Kommune modtager jævnligt forespørgsler om ændring af vejnavne. I dette tilfælde har ejerne af de kommende boliger og Rema 1000 på Farum Hovedgade sendt en forespørgsel til kommunen om navneændring.

Den almindelige forretningsgang er at sende materialet i høring til dem, der bliver direkte berørt af en eventuel ændring. Når høringen er overstået, forelægges navneændringen til politisk behandling. Høringen er et led i den tidlige borgerinddragelse, og derfor er intet besluttet, når vi sender sagen i høring. Den konkrete høring er nu sendt til Farum Lokalhistoriske forening i dag. Sådan vil det også være fremover," skriver Dorrit J. Gundstrup.

arrow DEBAT: Et gok i nøden!
03. november 2020 kl. 11:15 Opdateret: kl. 10:13
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?