14. august 2020
5G kommer til Furesø.
5G kommer til Furesø.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fremtidens mobilnetværk kommer til Farum og Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremtidens mobilnetværk kommer til Farum og Værløse
Furesø - 16. november 2019 kl. 19:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TDC forbedrer nu den mobile infrastruktur i Furesø markant sammen med den svenske virksomhed, Ericsson. Målet er at skabe et Digitalt Danmark med det bedste landsdækkende mobilnetværk og derfor udbygges mobilnetværket med forberedelse til 5G-nettet i hele Furesø.

Mobilopgraderingen betyder, at der vil kunne komme enkelte driftsforstyrrelser i de kommende uger. TDC forventer, at andre mobilmaster i området tager over, så kunderne forhåbentlig bliver forstyrret mindst muligt.

5G vil være startskuddet til spændende fremtidige anvendelser såsom fjernstyrede robotter, droner, fjernoperationer og selvkørende biler samt øge mulighederne for, at den mindre iværksætter og den større, etablerede virksomhed kan udbygge sin position som digital frontløber.

- I Furesø vil man på TDC's mobilnetværk opleve markante forbedringer i forbindelserne. Og det bringer nye muligheder. 5G vil skabe fundamentet for digitale fremskridt og TDC vil levere et mobilt netværk som er skabt til en fremtid, hvor flere og flere ting og maskiner bliver koblet på internettet, siger Andreas Pfisterer, CEO i TDC NetCo.

Lars Carstensen, (K), formand for Udvalget for digitalisering og innovation i Furesø Kommune, hilser udrulningen i Furesø velkommen:

- Vi oplever en flot vækst i jobs inden for forskning og udvikling, elektronikindustri og IT - og informationstjenester. Den udvikling kræver en fremtidssikret, digital infrastruktur. Men gode mobilforbindelser kommer ikke kun erhvervsmanden på farten til gavn. For børnefamilierne og vores unge er mobildækning og -forbindelsen lige så vigtigt som at indånde luften, , konstaterer han.

Implementeringen af 5G vil ske gradvis, og først fra udgangen af 2020 ventes de fleste mobiltelefoner at kunne understøtte 5G. TDC forventer derfor først at tænde for 5G-netværket i slutningen af 2020.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?