22. oktober 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsøg på indbrud på tankstation og supermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsøg på indbrud på tankstation og supermarked
Furesø - 27. september 2021 kl. 11:45

112 Natten til mandag kom der anmeldelser om forsøg på indbrud hos både Q8 på Ballerupvej og hos Rema 1000 i Jonstrup. Politiet kan ikke afvise, at det er de samme personer, der står bag begge steder. Kl.1.58 fik politiet en anmeldelse om, at hoveddøren til Q8 på Ballerupvej var forsøgt brudt op, formentlig med en slaggenstand. Men da det ikke lykkedes, var det ingen indstigning. En patrulje kørte til stedet, men der blev ikke truffet nogen personer i området, der kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

Rude smadret

Der gik dog ikke længe, før politiet fik endnu en anmeldelse om forsøg på indbrud. Det skete kl.2.05, da en kvindelig borger havde observeret to personer køre fra Rema 1000 på Jonstrupvangvej i bil. På grund af det sene tidspunkt mistænkte hun dem for at have begået indbrud. En patrulje kørte til supermarkedet, og her kunne det ganske rigtig konstateres, at en rude ind til Rema 1000 var smadret. Det oplyser politiet i døgnrapporten, og der er på nuværende tidspunkt ikke oplysninger om, hvorvidt de lykkedes for de to personer at bryde ind.

Det eneste signalement, der er af de to personer er, at den ene person i bilen var meget høj, og de kørte fra stedet i en ældre grå bil, der larmede meget. På grund af nærheden mellem gerningssted og tidspunkt kan politiet ikke afvise, at der er tale om de samme personer, der forsøgte at bryde ind på tankstationen i Ballerup. lmv

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?