9. juli 2020
Normalt sidder Charlotte Søllner Hernø (tv.)  og nyder foredragene sammen med de andre medlemmer af foreningen, men næste gang er det hende selv, som fortæller løs.
Normalt sidder Charlotte Søllner Hernø (tv.) og nyder foredragene sammen med de andre medlemmer af foreningen, men næste gang er det hende selv, som fortæller løs.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formanden giver et rejseforedrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden giver et rejseforedrag
Furesø - 18. november 2019 kl. 17:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 4. december afholdes der inspirerende rejseforedrag kl. 19.30 på Den Gamle Skole i Kirke Værløse.

Rejseføreren er Charlotte Søllner Hernø, der har rejst over store dele af verden til lands og til vands. Hun har været formand for Kirke Værløse og omegns husmoderforening i en halv menneskealder, men det bliver første gang, at hun selv står som foredragsholder. Charlotte Søllner Hernø har med begejstring og appetit rejst over store dele af verden og har tillige søfartsbog.

- En rejse kan begynde med en drøm. Så kommer planlægningen og realiseringen. Man er på vej. Men det handler ikke kun om at komme frem til endemålet, som kan være et land, en by, naturområder, kulturelle begivenheder eller kulinariske oplevelser. Det handler også om at være på vej og opleve med åbne sanser samt at stifte bekendtskab med mennesker, man ellers aldrig ville have mødt og talt med, fortæller Charlotte Søllner Hernø og fortsætter:

- For nogle forbliver det en drøm at rejse ud, særligt hvis det er på egen hånd, mens andre realiserer drømmen eller i hvert fald dele af den.

Da det er december, vil der blive serveret gløgg og kaffe samt varme æbleskiver med syltetøj. Pris: 25 kr. for medlemmer og 50 kr. for gæster. Alle er velkomne.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?