16. september 2019
Kim Mikkelsen blev formand for Værløse Basket Ball Klub samme år som Danmark blev Europamester i forbold. 27 år som formand. Imponerende. Foto: Allan Nørregaard
Kim Mikkelsen blev formand for Værløse Basket Ball Klub samme år som Danmark blev Europamester i forbold. 27 år som formand. Imponerende. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand-Mikkel stopper efter 27 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand-Mikkel stopper efter 27 år
Furesø - 26. april 2019 kl. 11:45
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helt tilbage i 1992 trådte Kim Mikkelsen til som formand for Værløse Basket Ball Klub. Siden har den venlige mand styret klubben fra bopælen en kort travetur fra Søndersøhallen. Men nu er det slut.

I forbindelse med klubbens ordinære generalforsamling valgte Kim Mikkelsen at trække sig fra posten.

- Så lang tid bruger man kun på noget, man virkelig brænder for, kun på noget, man gerne vil have til at lykkes og være godt. Og ingen tvivl om, at du altid har ønsket det bedste for din klub. Du har være drevet af, at det skal godt, ikke for din egen skyld, men for medlemmernes skyld, for spillernes skyld, lød det i takketalen fra kasserer Michael Andersen som fortsætter:

- Du har altid gjort alt, hvad der har været nødvendigt - og ikke bare brugt din egen tid, men også dine egne penge, så der lige var et ekstra sponsorat til trøjer til trænere eller et tilskud til en spiller, ja sågar har jeg hørt om at en værdigt trængende holdkammerat, der blev begavet med et par spritnye basketsko - for de var jo ikke så dyre, når du var i London alligevel. Du har holdt gang i Erhvervsklubben, der har været VBBK's mest trofaste bidragsyder gennem mange år, ligesom man jo ikke skulle have været tilknyttet klubben i lang tid, før man fik et fantastisk tilbud fra formanden om lige at blive sponsor. Alle disse eksempler viser at du kærer dig om klubben og om menneskerne i klubben. Det er det nære forhold, der betyder noget for dig - mere end det politiske spil i kommunen og i DBBF. Men det betyder ikke at din indsats er gået omverdenen forbi, og derfor blev du også i 2009 tildelt Axel Poulsens lederpokal af DBBF for din allerede dengang mangeårige indsats, lød det fra Michael Andersen.

Ny formand i klubben bliver det mangeårige bestyrelsesmedlem Merete Nørby. Ny næstformand bliver Rasmus Thomsen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede