2. marts 2021
Lokale borgere har store planer med det forladte hus i Hareskov. Foto: Preben Bitsch/Hareskov Creative
Lokale borgere har store planer med det forladte hus i Hareskov. Foto: Preben Bitsch/Hareskov Creative
Foto: PREBEN BITSCH. PREBENBPHOTO.COM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forening inviterer til digitalt stormøde om caféprojekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forening inviterer til digitalt stormøde om caféprojekt

Lokale initiativtagere vil omdanne et forladt udhus i Hareskovby til en hyggelig café. Nu holder de digitalt stormøde, hvor alle er velkomne

Furesø - 19. februar 2021 kl. 14:36

På hjørnet af Gammel Hareskovvej og Stationsvej i Hareskovby ligger der et lille forladt udhus. Det vil lokale initiativtagere gerne købe og på sigt omdanne til en café, og de har derfor stiftet foreningen Udhusets Venner.

Cafeen skal være et mødested for alle byens borgere og gæster - stedet hvor man mødes efter skole eller arbejde til en kaffe, bolle eller en øl, og hvor man kan vende stort og småt. Huset ejes i øjeblikket af Freja Ejendomme som endnu ikke har prissat huset og den tilhørende grund.

Møde over Facebook

Udhusets Venner indkalder nu til et digitalt stormøde via Facebook, hvor alle er velkomne. Det sker torsdag den 25. februar kl.20. For at være med skal du gå ind på Facebook og søge på Udhusets Venner og anmode om medlemskab, hvis du ikke allerede er medlem.

Mødet ligger som en begivenhed først på siden og du skal blot klikke på begivenheden, så live streames mødet direkte fra Facebooks side den 25. februar kl. 20.00.

"På mødet fortæller bestyrelsen om hvad Udhuset er, lidt om de fremtidige planer og ideer for huset, og ikke mindst noget om hvordan du kan være med til at skabe et hyggeligt, lokalt samlingssted lige her midt i Hareskovby. Desuden håber bestyrelsen, at endnu flere borgere vil melde sig ind i foreningen, så den står stærkere, når fund raisingen for alvor sætter ind," skriver Udhusets Venner til Furesø Avis.

Udhusets Venner har allerede fået 250.000 af Realdania til et skitseprojekt der skal undersøge husets fysiske muligheder. lmv

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?