20. oktober 2020
Værløse Boldklubs nye VEO-kamera flankeres af fra venstre filialdirektør i Sydbank Aamir Bashir, holdleder Erling Seierø og seniorformand Tom Albret. Foto: Mikkel Kjølby
Værløse Boldklubs nye VEO-kamera flankeres af fra venstre filialdirektør i Sydbank Aamir Bashir, holdleder Erling Seierø og seniorformand Tom Albret. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fond støtter indkøb af VEO-kamera

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fond støtter indkøb af VEO-kamera
Furesø - 13. oktober 2020 kl. 12:09
Af Mikkel Kjølby

Trænere og spillere i Værløse Boldklub får nu mulighed for at studere kampene på en bedre måde.

Med støtte fra Sydbankfonden har Værløse Bolklub indkøbt et såkaldt VEO-kamera, som filmer kampene i 180 grader.

- Det er et godt værktøj for trænerne. Det giver mulighed for at samle sekvenser til spillerne, og på den måde opnå en større forståelse for, hvordan de enkelte situationer skal gribes an, forklarer seniorleder Tom Albret.

Kameraet fik premiere ved sidste uges førsteholdskamp, men er til rådighed for alle klubbens trænere. Indkøbsprisen på 12.000 kroner dækkes ved støtte fra Sydbankfonden.

- Vi støtter meget gerne foreningerne. Især til sunde aktiviteter som giver gode relationer, fortæller Aamir Bashir, filialdirektør i Sydbanks afdelinger i Ballerup og på Kgs. Nytorv.

Kameraet forventes at give Værløse Boldklubs sportslige setup endnu et nyk opad. Efter en stor nedtur fra 2. division til Serie 3 har klubben taget den hårde vej tilbage gennem godt ungdomsarbejde. Nu spiller førsteholdet med om oprykning fra Serie 1. Også bredden er kommet bedre med. For nogle år siden var klubben nede på et seniorhold. Nu har klubben tre seniorhold. Klubbens samlede medlemstal ligger stabilt på cirka 550.

I den nærmeste fremtid står kunstgræsbanen i Hareskovby klar, og det vil have en positiv afsmitning i Værløse. I dag deler de to klubber om banen i Værløse.

- Det vil give bedre plads til Værløse Boldklub, når kunstgræsbanen i Hareskovby står klar. Det er ikke optimalt at træne på en kvart bane, forklarer Tom Albret.

Kunstgræsbanen i Værløse står foran en renovering. Det netop vedtagne budget i Furesø Kommune afsætter midler til renovering i 2021.

mikkel

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?