19. juni 2021
Bettina Ugelvig Møller og Matilde Powers (begge S) havde fornøjelsen af at sætte det første af i alt 50 skilte op med opfordring til at lade være med at ryge. Foto: Jens Berg Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Bettina Ugelvig Møller og Matilde Powers (begge S) havde fornøjelsen af at sætte det første af i alt 50 skilte op med opfordring til at lade være med at ryge. Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første ikkeryge-skilt sat op foran Farum Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første ikkeryge-skilt sat op foran Farum Arena

Det første af i alt 50 skilte, der opfordrer forældre til ikke at ryge, blev sat op af to politikere

Furesø - 13. maj 2021 kl. 07:24
Af Jens Berg Thomsen

Byrådspolitikerne Matilde Powers og Bettina Ugelvig Møller, begge socialdemokrater, førte skruemaskinen, da første "Tak fordi du ikke ryger her"-skilt forleden blev sat op. I alt 50 skilte skal op ved boldbaner, svømmehaller og kommunale legepladser med opfordring til, at forældre men også rollemodeller som "de store" ikke skal stå og ryge, hvor der kommer børn.

Foran Farum Arena kunne driftkoordinator Flemming Hansen fortælle de to politikere, at der - i en coronafri verden - kommer tusinde børn og tusinde voksne ind og ud af Farum Arena hver dag. Det er børnenes forældre, at skiltene er myntet på.

De andre skilte skal hænge steder som ved legepladsen ved Farum Park/Farum svømmehal og legepladsen ved Værløse Bymidte.

Beslutningen om at sætte skiltene op blev taget tilbage i december 2020 af et flertal i byrådet. Matilde Powers var en af initiativtagerne som formand for udvalget for sociale forhold, sundhed og et godt seniorliv. Hun fortæller, at der også er dialog med boligselskaberne i Furesø Kommune om at sætte lignende skilte op.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?