19. september 2019
John Toelhøj (th.) og Poul Christoffersen (tv.) ser gerne, at der bliver plads til et klubhus her på terrassen foran Farum Boldklubs sparsomme klubfaciliteter.
John Toelhøj (th.) og Poul Christoffersen (tv.) ser gerne, at der bliver plads til et klubhus her på terrassen foran Farum Boldklubs sparsomme klubfaciliteter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldveteraner: Lad os få lavet et klubhus til Farum Boldklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldveteraner: Lad os få lavet et klubhus til Farum Boldklub
Furesø - 09. maj 2019 kl. 06:58
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De har tilsammen været medlemmer af Farum Boldklub i 100 år, og er fortsat aktive på klubbens Grand Super Veteraner, men John Toelhøj og Poul Christoffersen savner noget mere klubliv.

- Klubben har 1400 medlemmer. De 1100 af dem bruger faciliteterne ved Farum Svømmehal. Men hvert hold er sin egen lille enklave, som ikke blander sig med de andre. Efter træning og kamp sidder de lidt i omklædningsrummet, og så går de hjem, for der er ikke andre steder at opholde sig. Derfor foreslår vi, at der skal bygges et klubhus ved Farum Svømmehal, siger John Toelhøj.

Problematikken er blevet højaktuel i forbindelse med høringen om ændringen af lokalplanen for området. Ændringen skal give FC Nordsjælland mulighed for bedre faciliteter. Der tales blandt andet om at lave en fodbolddome på grusbanen. Men også om en barak, hvor klubbens fans kan opholde sig inden superligakampene.

- En sådan tanke kan gå positivt i spænd med et gammelt ønske fra Farum Boldklub om at oprette et klubhus, siger Poul Christoffersen, som sammen med John Toelhøj har kig på et billig løsning.

- Vi ser helst, at der bliver bygget ved indgangen til Farum Boldklubs faciliteter i svømmehallen. Her kan der bygges et tag henover terrassen og etableres en endevæg. Alle øvrige installationer er allerede klar. Det kunne blive til et klubhus på cirka 100 kvadratmeter, og hvis man drømmer stort, kunne man bygge en første sal på, forklarer John Toelhøj, som understreger, at et klubhus også skulle bruges til andre formål. Som for eksempel FC Nordsjællands fanklub, Ældre Sagen eller undervisning.

Men i første omgang handler det om klubliv.

- Det ville være et samlingspunkt, hvor man kan mødes på tværs af alder og niveaforskelle. Man kan nedbryde barrierne og skabe klubliv ved at etablere et klubhus, siger John Toelhøj.

Den politiske opbakning burde være tilstede, for allerede ved Farum Boldklubs jubilæum i 2010 talte borgmester Ole Bondo Christensen (S) varmt for at etablere et klubhus.

- Det bliver dog ikke kommunens jubilæumsgave i denne omgang. Men jeg har meget stor forståelse for ønsket, for klubfaciliteterne er meget pauvre, lød det fra Ole Bondo Christensen (S) i et interview i klubbens jubilæumsavis.

- Det kunne være godt at have en plan klar, der kan realiseres, når økonomien bliver til det. I mellemtiden kunne vi begynde at lægge penge til side, lød det videre fra borgmesteren.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede