25. februar 2020
Hjul i alle størrelser indtager på søndag pladsen foran Hangar 2.
Hjul i alle størrelser indtager på søndag pladsen foran Hangar 2.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyvestation på hjul letter på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyvestation på hjul letter på søndag
Furesø - 04. september 2019 kl. 22:21
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store cykeldag- og rulledag på Flyvestationen er vokset ud af de oprindelige rammer og bliver til søndagseventen Flyvestationen på hjul. For i år er det vitterligt hjul i alle størrelser, der snurrer til stor fornøjelse for både børn, unge og voksne.

arrow Læs også: Se billederne fra Flyvestationen på hjul

Ud over, at motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt har mål foran Hangar 2, er der officielt danmarksmesterskab på rulleskøjter og Copenhagen Skate Maraton, hvor der løbes en maraton på Flyvestationen.

Der er rulleski-træningsbane med rampe, cykel-pumptrackbane med instruktør, skateboardpark med instruktører, DGI Urban Kidz MTB-løb, undervisning i at løbe på rulleskøjter eller cykle på racercykler. Det er også muligt at prøve en ny el-, racer eller ladcykel, hvis man går med de tanker.

Furesø Kommune har stillet den mobile cykellegebane for de mindste cyklister op, og Cykelstalden kommer med deres fantastiske og populære fantasi-cykler. Der stilles gratis pumptrackcykler, skateboards, rulleskøjter og racercykler til unge til rådighed, mens der er tilmelding til DGI Urban Kidz mountanbikeløbet, hvor børnene deltager på egen cykel.

Dertil er der optræden af Jægerspris Ethjulede cykler, interview med unge cykelatleter om at deltage i cykelsporten og rundvisninger i området - så husk at medbringe cyklen.

Det foregår foran og ved Hangar 2 på Flyvestationen, og i dagen anledning har Værløse Flyhistoriske Forening åbnet hangaren, så man kan komme til at klappe en flyver og prøve at sidde i cockpittet på en F16.

Til de sultne og tørstige serveres traditionelle grillpølser og øl/vand efter cykelløbet, økologiske sandwiches og juice, bærkager, smoothies og luksuskaffe.

Der er i alt 34 aktører fra det lokale og regionale forenings- og erhvervsliv, der stimler sammen på Flyvestationen for at skabe en festlig og informativ dag om bevægelse i alle former på hjul. De glæder sig til at byde alle velkommen til et stort publikum i forhåbentlig godt vejr.