6. maj 2021
Nogle af indsamlerne, der gjorde det flotte resultat muligt. Privatfoto
Nogle af indsamlerne, der gjorde det flotte resultat muligt. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot beløb samlet ind mod cancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot beløb samlet ind mod cancer

Kræftens Bekæmpelse i Farum samlede mere end 92.000 kroner ind

Furesø - 15. april 2021 kl. 10:06

Søndag var der landsindsamling hos Kræftens Bekæmpelse, og lokalt i Farum blev der doneret flotte beløb, fortæller leder af den lokale indsamling Pia Demir. 92.928 kroner og 50 øre stod der samlet efter søndagens indsamling.

"Det er så flot et resultat og der skal lyde dem alle et stort og rungende TAK. I gør en forskel," skriver kampagnelederen i Farum i en mail til Furesø Avis.

Til den yngre del af indsamlerne blev der delt poser ud fra Godteposer på Farum Hovedgade, og her fortæller Pia Demir, at ejeren Yavuz far selv døde af kræft for to år siden, og at indehaveren derfor fandt stor betydning i at støtte op om indsamlingen.

Kampagnelederen selv har også haft kræft tæt inde på livet, da hendes egen søn i 2017 blev ramt af leukemi, men hedigvis senere har knækket canceren.

"Dette skyldes især at de bliver klogere og dygtigere dag for dag i og omkring forskningen, behandlingsmulighederne og efterlivet med kemo. Alt dette er takket være donationer og indsamlinger til bekæmpelsen af kræft," skriver kampagnelederen.

jbt

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?