12. maj 2021
Værløseegnens Historiske Forening får støtte til at udgive Ole B. Kristensens fine fortælling om Søndersøs historie. Arkivfoto: Mikkel Kjølby
Værløseegnens Historiske Forening får støtte til at udgive Ole B. Kristensens fine fortælling om Søndersøs historie. Arkivfoto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem projekter får støtte fra nye pulje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem projekter får støtte fra nye pulje
Furesø - 14. april 2021 kl. 11:44
Af Mikel Kjølby

I forbindelse med vedtagelsen af en ny idræts- og fritidspolitik for Furesø Kommune er der instiftet en ny pulje ti nye initiativer.

»Vores Furesø« hedder puljen. I sidste uge skulle Udvalget for Kultur, Fritid og Idræt fordele støtte. Der kom ni ansøgninger. De tre blev videresendt til andre puljer. En enkelt blev sat i venteposition, men de fem andre projekter fik støtte.

Furesø Kunstforening fik 20.000 kroner til ny hjemmeside samt tiltrækning af unge kunstinteresserede. Værløseegnens Historiske Forening fik 15.813 til udgivelsen af publikationen »Kampen om Søndersø« forfattet af Ole B. Kristensen. Lillevangs Venner blev tildelt det ønskede beløb på 9.000 kroner til oplevelser og fællesskaber. Jonstrupsamlingens Venner fik 23.211 kroner til virtuel historieformidling.

Og så fik Hareskov-Værløse Tennisklub 15.000 kroner til en intern sommerferiecamp for børn og unge. Der var søgt om 25.000 kroner.

- Det er første år med puljen. Vi er glade for bredden i ansøgningerne. Vi havde forventet flere idrætsansøgninger, men det tilskriver jeg corona-situationen, siger udvalgsformand Tine Hessner (RV).

Puljen er på 200.000 kroner årligt. Der er fordelt lige over 100.000 kroner.

- Der er restmidler i puljen, og det er bare om at søge, lyder opfordringen fra Tine Hessner.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?