21. januar 2019
Anders Sommer højt til vejrs.
gallery icon

Se billedserie

Anders Sommer højt til vejrs.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fed basketfest i Søndersøhallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fed basketfest i Søndersøhallen
Opdateret 16. maj 2018 kl. 10:09
Furesø - 16. maj 2018 kl. 09:34
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med fem minutter tilbage af den afgørende finalekamp i 1. division lignede det et flop for VBBK. Men så tog pokker ved holdet. En gevaldig slutspurt sikrede træner Anders Sommer og hans tropper den store pokal og ikke mindst en forrygende fest sammen med de mere end 300 tilskuere i Søndersøhallen. Det gik så vildt for sig, at formanden for Udvalget for Kultur, Fritid og Idræt, Tine Hessner blev fanget midt i festlighederne, da hun havde overrakt pokalen og måtte ride med på bølgen mellem de tårnhøje og muskuløse drenge. Det tog hun naturligvis med et kæmpe smil.

Der var flere gode grunde til, at der blev fejret for fuld hammer. For træner Anders Sommer var den kulminationen på en rejse, som begyndte, da han i sin tid overtog klubbens U16-hold. Efter tre sæsoner som førsteholdstræner fik han den perfekte afsked.

- Naturligvis var det fristende at blive ved med holdet. Nu hvor de skal spille i ligaen, men det er det rette tidspunkt. Det er den perfekte afsked, lød det fra Anders Sommer efter en tur rundt i guldstol oppe i tre meters højde. Det er jo nogle store drenge.

Forløsningen var ikke mindst stor, fordi netop førstepladsen glippede for et år siden.

- Vi stod i samme situation sidste år, hvor det ikke lykkedes for os. Så skete det i år. Det har været målet fra starten af sæsonen. Det er dejligt at stå her med pokalen i hånden, sagde Victor Hjorth.

VBBKs hold består næsten udelukkende af spillere af egen avl. Det er spillere, der har kendt hinanden, siden de var ganske små.

- Det er en god gruppe, som kender hinanden på kryds og tværs. Det giver naturligvis en helt speciel kemi, lød det fra Victor Hjorth.

Sejren på 71-62 over EBAA fra Aarhus bliver den sidste 1. divisionskamp for VBBK i denne omgang. I næste sæson spiller holdet i ligaen. Og det bliver med den samme stamme af spillere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk