22. februar 2020
Dansegruppen Alegria viser samba i forbindelse med Farverige Furesø.
Dansegruppen Alegria viser samba i forbindelse med Farverige Furesø.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farverig lørdag i kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farverig lørdag i kulturhuset
Furesø - 12. september 2018 kl. 19:31
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Integrationsrådets årlige begivenhed Farverige Furesø løber af stablen lørdag den 15. september kl. 11-14 i Farum Kulturhus med overrækkelsen af Integrationsprisen som hovednummeret.

- Integrationsrådet ønsker, at Farverige Furesø kan være med til at skabe synlighed og kendskab til mangfoldigheden i kommunen og give borgerne mulighed for at få nogle fælles oplevelser sammen. Integrationsrådet vil gerne styrke den nysgerrighed og interesse, vi har for hinanden, så fælleskabet i kommunen bliver endnu stærkere, siger formanden for Integrationsrådet Lene Munch-Petersen (S).

I er der streetfodbold på programmet. Her møder man bare op, hvis man vil være med.

Desuden vil Danish Chinese Culture & Arts Association vise kinesisk dans, mens Alegria Sambaskole folder sig ud med brasiliansk dans.

Derudover vil der bliver spillet syrisk-dansk musik ved guitarvirtuosen, Nour Amora og band. Nour Amora er en syrisk guitarist, der kom til Danmark i 2014. Han var en etableret musiker i Syrien og optræder nu sammen med Simon Ask, en ung dansk guitarist og producer, samt Sara Stein, som står for vokal og perkussion. Sammen tager de tre hver deres musikalske og kulturelle baggrund med sig og skaber et unikt mix af vestlig og arabisk musik.

Der vil også være kinesisk, arabisk og berberisk kalligrafi samt et kreativt værksted, hvor børn og barnlige sjæle selv kan prøve at skrive kalligrafi.