28. maj 2020
Lars Jacobsson fra Korf Ejendomme (th.) glæder sig over, at apoteker Vural Kocak (tv.) har besluttet sig for at åbne en ekstra afdeling af Farum Apotek på Banktorvet på Farum Hovedgade. Åbningsdatoen bliver engang i 2021, når det nye byggeri står klart.
Lars Jacobsson fra Korf Ejendomme (th.) glæder sig over, at apoteker Vural Kocak (tv.) har besluttet sig for at åbne en ekstra afdeling af Farum Apotek på Banktorvet på Farum Hovedgade. Åbningsdatoen bliver engang i 2021, når det nye byggeri står klart.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farum Apotek åbner ny afdeling på Farum Hovedgade i 2021

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farum Apotek åbner ny afdeling på Farum Hovedgade i 2021
Furesø - 21. maj 2020 kl. 07:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilbage i 1994 flyttede Farum Apotek fra Farum Hovedgade til Farum Bytorv, men i 2021 bliver det atter muligt at gå på apoteket på Farum Hovedgade.

Farum Apotek åbner en helt ny og ekstra afdeling på Farum Hovedgade 48 i løbet af 2021 i forbindelse med etablering af ny REMA 1000.

Farum Apotek har taget beslutningen for at være mere tilgængelig for deres kunder i Farum. Apotekets kunder vil nemt kunne parkere lige ved apoteket og så komme ind for at handle. Her vil det være muligt at hente receptmedicin og andre apotekervarer hele døgnet via egen integreret afhentningsautomat.

- Man vil kunne bestille i apotekets åbningstid via telefon eller på apotekets hjemmeside og så hente varerne, når det passer vores kunder hele døgnet hver dag. Lignende automat er allerede i funktion på Lynge Apotek, som også er en filial af Farum Apotek, siger apoteker Vural Kocak.

Lars Jacobsson fra Korf Ejendomme glæder sig over, at den første butik er afsat. Han afslører at en af de fire andre butikker vil blive en restaurant.

- Vi er glade og stolte af at det er lykkes, at kunne præsentere Farum Apotek som ny lejer i det nye byggeri på Farum Hovedgade 48.

Nu skal vi i gang med at bygge 13 kvalitets lejligheder og fem nye spændende butikker. En af butikkerne er øremærket til Farum Apotek og i et andet lejemål kommer der en restaurant, siger Lars Jacobsson.

Det nye projekt skal binde Farum Hovedgade bedre sammen og skabe vækst for handelslivet.

- Vi vil prioritere butikker og restauranter der skaber liv og som har mange kundebesøg, så vi igen kan få handelslivet tilbage til Farum Hovedgade, til glæde og gavn for alle. Her spiller Farum Apotek en vigtig rolle. Nu håber vi at kunne være med til, at skabe et flot kvalitetsbyggeri og dermed give nyt liv til byen og handelslivet i Farum Hovedgade, siger Lars Jacobsson fra Korf Ejendomme.

mikkel

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?