25. august 2019
Lakridsfestivalen finder sted på Østerbro i den kommende weekend.
Lakridsfestivalen finder sted på Østerbro i den kommende weekend.
Foto: Lasse Winter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Evas sortbørs trækker gæster til fra nær og fjern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Evas sortbørs trækker gæster til fra nær og fjern
Furesø - 19. februar 2019 kl. 11:23
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Eva Vedel er en dame med mange jern i ilden. I Furesø kender man hende bedst som initiativtageren til Furesø Picnicfestival, men gennem sit firma Expo Viva står hun bag en række festivaler og arrangementer.

I den kommende weekend gælder det den årlige Lakridsfestival, som finder sted på Weber Grill Academy på Østerbro.

Lakridsfestivalen startede op i et samarbejde med Johan Bülow for 8 år siden og i dag er blevet en festival, som ikke kun tiltrækker de største, danske lakridsentusiaster fra hele landet, men også udenlandske gastroturister, der planlægger rejsen til København efter Lakridsfestivalen.

- I år er der ikke blot bookinger fra nabolandene Sverige og Norge, men også England, Tyskland, Holland og sågar USA og det er jo ret vildt, siger Eva Vedel.

- Næsten halvdelen af gæsterne er stamgæster. Jeg tror, at hemmeligheden ligger i formatet, hvor vi nærmest har bygget festivalen op som en forestilling, ja nærmest en rejse gennem smagen af lakrids og har lagt vægt på involverende mini workshops, spændende nyheder, rigeligt med smagsprøver og plads til den gode dialog med både madhåndværkere og kokke. fortsætter Eva.

Hvert år hyldes det bedste produkt med smagen af lakrids. Vinderen kåres af en jury, der består af kokke, madredaktører og bloggere, i "The Liquorice Taste Award". Sidste år gik guldet til Hattesens Konfektfabrik på Ærø og sølvet til Bagsværd Lakrids og begge deltager igen med deres signaturprodukter i skarp konkurrence med de øvrige producenter. I år afsløres vinderen på Lakridsfestivalen den 23. februar.

I de åbne køkkener får man tips til det salte køkken med lakrids i selskab med Webers dedikerede grillkokke og kan lave sine egne lakridsbolcher i bolscheværkstedet, lege med nordiske smage i konfektkøkkenet eller udleve sine vildeste pyntedrømme i kageværkstedet.

Billetter kan købes på www.madoplevelse.nemtilmeld.dk og man kan læse mere på www.lakridsfestival.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede