28. marts 2020
cphdans holdt igen afdansningsbal i Farum Arena, og igen var det en - eller rettere to forrygende oplevelser. Foto: Kim Rasmussen
cphdans holdt igen afdansningsbal i Farum Arena, og igen var det en - eller rettere to forrygende oplevelser. Foto: Kim Rasmussen
Foto: RIECK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et helt eventyrligt afdansningsbal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et helt eventyrligt afdansningsbal
Furesø - 04. april 2016 kl. 06:22
Af Jimmy Rømer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var engang...

Eventyret startede med velkomst og faneåbning i et menneskehav i Farum Arena lørdag formiddag, da cphdans inviterede til afdansningsbal.

Masser af danseglade mennesker i alderen tre til 75 år fyldte arenaens gulv i et imponerende festfyrværkeri, der tydeligt viste, at den forgangne dansesæson har båret frugt.

Tema var »Eventyr«, og her var både Snehvide, Klods Hans, Pinocchio, Den Grimme Ælling og Rødhætte. Der var dog også masser af andre tilbud med både minihold, konkurrencedansere og verdensnavne. Samt ikke mindst Dragen Ditlev - alle børns krammedyr - samt den hemmelige gæst, der viste sig at være sangeren Joey Moe. En gedigen overraskelse, der nærmest fik taget til at løfte sig.

Cphdans har udviklet sig til at indtage en førerposition i den danske danseverden. Det hele startede i 2007 med Dragør Dans, som holdt til på Dragør Badehotel i bedste Matador-stil. Senere blev det til »dans for hele familien«, og i 2012 opstod cphdans med Maria Bækkelund Stenlund og Kenneth Stenlund. På kort tid er det blevet til danseskoler i Tårnby, Dragør, Værløse, Virum, Vanløse, Hørsholm, Hvidovre, Espergærde og Kalundborg.

Mens Joey Moe var et voldsomt populært navn denne gang, var Christopher overraskelsen sidste år, og netop velkendte navne mener Kenneth Stenlund er et »must«.

- Jeg husker selv fra mine drengeår, at jeg utrolig gerne ville opleve kendte navne live. Og jeg tror, at det også er en kæmpe oplevelse for børn i dag, sagde han.

Kenneth Stenlund var vældig tilfreds med lørdagens afdansningsbal, der faktisk var så omfangsrigt, at der måtte holdes to versioner på hver mere end fire timer.

- Det er gået forrygende, og meget af forklaringen ligger i, at vi har gjort et meget stort forarbejde, selv om der altid er småting, der skal løses. Farum Arena er et perfekt sted at holde vort afdansningsbal, for det er et af de få steder, der han rumme vores show. Vi har rigtig mange dygtige instruktører, og det er en glæde at se, hvilken udvikling vore elever har gennemgået, fortalte Kenneth Stenlund.

Selv om det var en meget travl dag for ham, var der overskud til at vejlede og forklare både store og små i en meget hektisk atmosfære, der nok kulminerede, da instruktørerne blev belønnet med kindkys og gaver, samt da der blev kastet karameller ud. Det var jo sidste skoledag.

Men selv om sæsonen er slut, så er der tilbud om forårsdans fra den 11. april. Læs mere på www.cphdans.dk.