22. april 2019
Fintan Damgaard
Foto: Fintan Damgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erik Bredahls flotte design vises frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erik Bredahls flotte design vises frem
Furesø - 07. januar 2019 kl. 13:31
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fotografen, designeren og multikunstneren Erik Bredahl viser unikke, håndlavede brugsting af højeste klasse i Farum Kulturhus fra den 19. januar og halvanden måned frem. Der er fernisering lørdag den 19. januar kl. 12.15 i GangGalleriet, hvor udstillingen findes frem til den 9. marts - og der er fri entre.

Erik Bredahl er uddannet fotograf og har fotograferet alt mellem himmel og jord i omkring 50 år - og det centrale i fotografiet - nemlig lysets indfald og refleksion - har ført ham videre frem til, hvor plasticitet og former tager over fra det fotograferede billede.

I bund og grund er det den samme interesse for lysets muligheder, der har bragt ham videre fra fotografiet og ind på designer-kursen, hvor han i dag har absolut international klasse.

Erik Bredahl er født i 1943 - og er således i gang med karriere nummer to.

Han har altid arbejdet tredimensionelt sideløbende med fotografiet, hvor det jo er lyset på motiverne, der bestemmer fotografiets endelige udtryk. Men først de senere år har sansen for materialer og muligheder sat ham i gang med en egentlig karriere indenfor design.

Det er således fortsat lysten til lysets virkning, der driver værket - og han gør det ikke for andet, end at han ikke kan lade være. Han beskæftiger sig også stadig med fotografi og har også leveret fine eksempler på formgivning indenfor keramik og maleri. Så udover de mange eksempler på nytænkt design, udstiller Erik Bredahl også udvalgte fotos og malerier fra sin produktion store, årelange produktion.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede