15. maj 2021
Freja ejendomme sætter den sidste rest af Sydlejren til salg. Der er tale om et erhvervsområde. Her er der blandt andet mulighed for hoteldrift eller dagligvarebutik. Foto: Luftofotodanmark.
Freja ejendomme sætter den sidste rest af Sydlejren til salg. Der er tale om et erhvervsområde. Her er der blandt andet mulighed for hoteldrift eller dagligvarebutik. Foto: Luftofotodanmark.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsområde er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsområde er sat til salg
Furesø - 19. april 2021 kl. 17:07
Af Mikkel Kjølby

Lige på kommunegrænsen mellem Furesø og Ballerup og med Filmstationen som nabo finder man et område, som de sidste mange år er blevet brugt til opbevaring.

Det er den sidste rest af jord i Sydlejren, og nu er det sat til salg på Freja ejendommens hjemmeside, Freja.biz.

Området har et areal på 24,117 kvadratmeter. Heraf er der afsat 8.500 kvadratmeter til erhvervsbyggeri. Helhedsplanen for området omtaler mulighed for kreative erhverv i relation til Filmstationen, uddannelse og hoteldrift nævnes også i helhedsplanen, men også muligheden for en dagligvarebutik på 1,200 kvadratmeter.

- Der er tale om et erhvervsområde, hvor man gerne ser aktivitet relateret til Filmstationen. I bunden af feltet er der mulighed for at etablere en dagligvarebutik. En detailhandelsrapport viser, at der er grundlag for at etablere en butik i området, så beboerne ikke skal køre til Måløv og Jonstrup for at købe ind, fortæller Rune Christensen, projektchef for Freja ejendomme.

Sydlejren er i gang med en storstilet forvandling fra forladt militærbase til attraktiv forstad med store naturværdier. Flere af byggefelterne er afsluttet, og der er nu kommet gang i opførelsen af boliger i de sidste byggefelter. Der bliver op mod 500 boliger i området, som også har et stort erhvervsområde, Filmstationen.

Statens ejendomsselskab, Freja ejendomme, overtog Sydlejren i 2013, men forventes snart at forlade området helt.

- Dette område er det sidste, der bliver sat til salg. Når det er solgt, er vi færdige med at udvikle området, siger Rune Christiansen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?