13. maj 2021
Furesø Erhvervsforening lancerer tredje omgang af handl lokalt-kampagne. Foto: Jens Berg Thomsen
Furesø Erhvervsforening lancerer tredje omgang af handl lokalt-kampagne. Foto: Jens Berg Thomsen
Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsforening: Giv en gave der er købt lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsforening: Giv en gave der er købt lokalt

Køb en gave i en lokal butik, og skab glæde to gange

Furesø - 23. april 2021 kl. 09:55

Furesø Erhvervsforening er nu klar med 'handel lokalt kampagne, som en kærkommen gave til det lokale handelsliv.

Det er fjerde gang, at foreningen slår til med en 'handel lokalt kampagne', som denne gange har fået navnet "Gør dobbelt glad".

"Lokale Furesøborgere er heldigvis allerede rigtigt gode til at bakke op om de lokale butikker, mad- og oplevelsesaktører. Nu hvor alle butiksdøre igen er åbne, er det ekstra vigtigt at huske på, at enhver lokalindkøbt gave også er en gave til det sted, du handler," siger Kenneth Barenholdt fra Farum Bytorv.

"Vi higer alle sammen efter de gode oplevelser, forkælelse og velvære og mon ikke, der er et kært familiemedlem, en god kollega, en dejlig kæreste, kone, mand eller måske dig selv, som kunne trænge til lidt ekstra forkælelse og opmærksomhed, indkøbt lokalt?" fortsætter Camilla Hovard fra Værløse Bymidte.

Mange muligheder

Et gavekort til oplevelser, en velværebehandling, lidt nyt til haven, lækre delikatesser, nyt forårslook, den tiltrængte håndværkshjælp, nye farver på boligen eller en frisørtid? Kun fantasien sætter grænser og ingen tvivl om, at alle gaver glæder, ja faktisk gør dobbelt glad, skriver Furesø Erhvervsforening i en pressemeddelelse.

"De næste uger vil budskabet blive synliggjort i lokale annoncer, på bannere i bybilleder og på sociale medier. Med det håber vi, at vejrudsigten byder på lokale gaveregnsbyger over Furesø," afslutter Tine Hessner fra Hessner Consult på Furesø Erhvervsforening vegne.

Jk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?