30. marts 2020
Borgere fik gode råd og ideer på Energimarkedspladsen i 2019. Der er Energimarkedsplads 2020 tirsdag den 25. februar.
Borgere fik gode råd og ideer på Energimarkedspladsen i 2019. Der er Energimarkedsplads 2020 tirsdag den 25. februar.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Energimarkedsplads i Galaksen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Energimarkedsplads i Galaksen
Furesø - 18. februar 2020 kl. 16:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets Energimarkedsplads afholdes i Galaksen den 25. februar. Her kan boligejere få inspiration og gratis rådgivning om nye varmepumper, solceller, ventilation, isolering og mange andre klimavenlige løsninger til hjemmet.

"Energimarkedspladsen er det rigtige sted at komme, hvis man gerne vil droppe sit oliefyr eller bare spare på varmeregningen. Selv har jeg et ældre gasfyr og er på udkig efter en mere klimavenlig løsning. Så jeg er spændt på, hvad håndværkerne og de øvrige stande på energimarkedet har at byde på i år. Jeg håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Galaksen," siger Lene Munch-Petersen (S), formand for Udvalget for natur, miljø og grøn omstilling.

På markedspladsen står lokale håndværkere og gasdistributionsselskabet Evida klar med viden og produkter og kan skræddersy en mere effektiv og miljørigtig løsning til den enkelte bolig. Der er stor chance at blive inspireret, når de fortæller om de nyeste teknologier inden for vedvarende energi, isolering og ventilation.

En gruppe lokale ildsjæle præsenterer Klimasiden, en helt ny hjemmeside, hvor alle gratis kan søge oplysninger om, hvordan man lever mere bæredygtigt og sammenligne klimabelastningen ved alternative produkter. Desuden er der oplæg fra Energitjenesten og Build, Aalborg Universitet om, hvordan du kan spare energi og penge og få et godt indeklima ved klimabevidst adfærd og forbedringer af boligen.

Energimarkedspladsen er arrangeret af Furesø Kommune i samarbejde med Ballerup, Lyngby-Taarbæk og Egedal. Markedspladsen er en del af indsatsen for den grønne omstilling og et reduceret energiforbrug. På markedspladsen bliver der delt viden om forskellige metoder til energibesparelser, og de enkelte husejere får grundlag for at beslutte, hvad de vil gøre for at spare energi i deres bolig.