21. august 2019
Man kan sagtens have det sjovt, mens man samler penge ind.
Man kan sagtens have det sjovt, mens man samler penge ind.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever rejser midler til køb af hjertestartere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever rejser midler til køb af hjertestartere
Furesø - 13. marts 2019 kl. 14:30
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

23.000 kroner. Så meget lykkedes det 8.-klasserne på Marie Kruses Skole at skrabe sammen ved et fundraisingarrangement for elevernes forældre den 27. februar.

Kantinen var fyldt til bristepunktet på Marie Kruses Skole, hvor forældre til udskolingseleverne sad klar med stribevis af bankoplader foran sig. I ugerne op til arrangementet havde eleverne og deres lærere Ronnie Kofoed og Allan Kristensen kontaktet forældre og lokale erhvervsdrivende og fået dem til at donere flotte præmier til aftenen. Forældrene kunne så købe bankoplader for 50 kroner stykket og deltage i spillet om præmierne.

Udover bankospil kunne elever, forældre og søskende også prøve kræfter med klassiske forlystelser som boldkast og lykkehjul.

Og da pengene var blevet talt sammen efter arrangementet, var der ikke færre end 23.000 kroner i pengekassen. Beløbet bliver delt i to, så den ene halvdel går til et godt formål. I år er valget faldet på hjertestartere i lokalområdet. Den anden halvdel af pengene går til elevrådet, som er gået i tænkeboks for at finde ud af, hvordan de kan bruges på undervisning eller trivsel for Kruses udskolingselever.

Det er første gang, Marie Kruses Skoles udskoling arrangerer en fundraising til fordel for lokale initiativer, men bestemt ikke den sidste, fortæller viceafdelingsinspektør for Marie Kruses Skoles udskoling Debbie Hamilton.

- Det var en stor succes med mange mennesker og rigtig god stemning. Og 23.000 kroner var også over al forventning, så der er al mulig grund til at gøre det igen, siger hun.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede