25. marts 2019
Ditte Lindqvist er mor til to voksne piger på 18 og 22 år, og har en lang baggrund indenfor coaching.
Ditte Lindqvist er mor til to voksne piger på 18 og 22 år, og har en lang baggrund indenfor coaching.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ditte hjælper børn og unge videre i livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ditte hjælper børn og unge videre i livet
Furesø - 07. december 2018 kl. 13:45
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunderne kommer kørende helt fra Lolland Falster for at få hjælp af Ditte Lindqvist.

Den 53-årige Ditte Lindqvist etablerede for fire år siden sin egen virksomhed, hvor hun anvender sin store erfaring indenfor menneskelig udvikling, herunder forståelse for børns adfærd, følelser og kommunikation.

Ditte kan hjælpe børn, der har det svært. Børn, der er ensomme, sensitive, generte og bange. Unge med eksamens-angst, fobier eller sortsyn. Hun hjælper børn, der er kommet i klemme i skilsmisser og børn der ikke trives i skolen. En af dem er Thomas på 11 år, hvis mor, Louise Nielsen er meget glad for at gå hos Ditte Lindqvist sammen med sin søn.

- Ditte fortæller mig klart og tydeligt, hvordan Thomas og jeg kan arbejde med at få det bedre. Både i familien og hver for sig. Ditte har ikke på nogen måde berøringsangst, eller taler terapeutisk girafsprog til mig, så jeg selv skal gætte, hvad jeg skal gøre, siger Louise Nielsen og fortsætter:

- Min søn er så glad for Ditte, fordi han får konkrete strategier til at klare sig i hverdagen med og får øvelser, der hjælper ham. Det handler både om krop og sjæl.

For Ditte Lindqvist gælder det om at sætte tidligt ind.

- Jeg vil gerne hjælpe børnene så tidligt som muligt, så de får en bedre balance i deres hverdag. Børn og unge er som udgangspunkt meget åbne og nemme at hjælpe til et bedre liv. Der er ingen grund til at vente til puberteten eller senere i livet, når skaden har manifesteret sig, forklarer Ditte Lindqvist, som især har gode erfaringer med at hjælpe skilsmissebørn.

- Det kunne for eksempel være et barn, der oplever en voldsom skilsmisse og bliver meget ked af det uden at det bliver noteret af forældrene eller skolen. Hvis barnets sorg først bliver behandlet i puberteten, hvor det måske har udviklet sig til spiseforstyrrelser eller depression, så kan det være langt sværere at behandle end når barnet er ti år, fortæller Ditte Lindqvist

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede