25. januar 2021
Danske Bank bliver i denne bygning, slår bankens kommunikationsafdeling fast over for Furesø Avis. Oplysningen om, at banken flytter ind i et nyt byggeri overfor er ikke korrekt, lyder det fra banken. Foto: Jens Berg Thomsen
Danske Bank bliver i denne bygning, slår bankens kommunikationsafdeling fast over for Furesø Avis. Oplysningen om, at banken flytter ind i et nyt byggeri overfor er ikke korrekt, lyder det fra banken. Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danske Bank:Vi bliver, hvor vi er i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Bank:Vi bliver, hvor vi er i Farum

Kommunikationskonsulent i Danske Bank afviser flytning i Farum

Furesø - 03. november 2020 kl. 12:38
Af Jens Berg Thomsen

I sidste uges Furesø Avis kunne vi fortælle, at byggeherrene bag den nye Rema 1000-butik, lejlighedskompleks og erhvervslejemål i Farum Hovedgade, har et ønske om at ændre adressen til "Banktorvet". I samme ombæring refererede vi foreningen Furesø By og Land, der siger, at Danske Bank fraflytter deres bygning overfor for at flytte ind i det nye center.

arrow Læs også: DEBAT: Et gok i nøden!

Men det passer ikke. Danske Banks "chief communications consultant" Mads Sixthøj fortæller til Furesø Avis, at banken bliver i den nuværende bygning.

"Ja, jeg kan bekræfte, at Danske Bank forbliver i nummer 35 og ikke rykker ind i byggeriet overfor," lyder det i en e-mail.

Han fortæller desuden, at mange kunder allerede har henvendt sig

"Vi har allerede haft mange kunder, som har henvendt sig og spurgt, hvornår vi lukker - så det er meget vigtigt for os, at I retter grundigt og hurtigst muligt, så vi får så lidt skade som muligt ud af dette," skriver han.

Har stået i medier

Oplysningen om, at Danske Bank flytter ind i det nye byggeri har stået i både mediet www.building-supply.dk og i Frederiksborg Amts Avis, men hvor den oplysning stammer fra, ved Danske Bank ikke, og det er ikke lykkedes for Furesø Avis at opklare, hvor oplysningen stammer fra.

"Det ikke er korrekt. Danske Bank har ikke besluttet at fraflytte bygningen og har ingen planer om det," lyder det fra Danske Banks kommunikationsafdeling.

Navneskiftet til "Banktorvet" kommer fra byggeherrene, og det har været sendt i høring blandt de interessenter, som navneskiftet vil kunne få betydning for. Sagen kommer formentlig på et udvalgsmøde i december. Det mulige navneskift har været flittigt debatteret på især Facebook, hvor mange plæderer for, at stedet bør hedde "Frodes Plads," som det alllrede gør i folkemunde. Dét navn kommer fra købmand Frode Jensen, der i sin tid drev butik på stedet.

arrow Furesø Kommune om ændring af vejnavn: Vi spørger de, der er berørt
28. oktober 2020 kl. 12:03 Opdateret: kl. 09:27
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?