29. juli 2021
Ved den første zumba-event på Syvstjerneskolen var der allerede mange deltagere, og de gratis tilbud fortsætter resten af sommerferien. Pressefoto
Ved den første zumba-event på Syvstjerneskolen var der allerede mange deltagere, og de gratis tilbud fortsætter resten af sommerferien. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dans og motion for voksne i skolegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dans og motion for voksne i skolegården
Furesø - 14. juli 2021 kl. 14:49

aktiviteter Når børnene er på ferie, så danser de voksne i skolegården. I hvert fald på Syvstjerneskolen, hvor Værløse Gymnastik tilbyder forskellige motionsformer som kompensation for den lange nedlukning.

Hver tirsdag og torsdag kl. 19-20 til og med 5. august kan man dyrke gratis motion i skolegården - eller inde i Festsalen, hvis det regner.

Man kan komme i form med 'Fit for Life', finde ro og balance med Qigong eller afprøve tre forskellige typer dans. Zumba, Groove og Dance.

Ideen til de gratis events opstod, fordi Værløse Gymnastiks hold for voksne var særligt hårdt ramt under vinterens og forårets nedlukning.

"De 12 events er foreningens måde at takke alle de tålmodige voksne motionister, men hvis det viser sig at være en succes, så laver vi events igen i sommerferier fremover," lover næstformand Mette Tobiasen i en pressemeddelelse.

Man behøver ikke være medlem af foreningen. Alle kan tilmelde sig de gratis events, hvor niveauet er lagt efter deltagere på 30-80 år, Det sker på www.v-gym.dk. jesl

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?