3. august 2021
Sådan så det ud under genåbningen sidste år, hvor medarbejder Bertram Andersen stod bag baren. Foto: Louise Mørch Vilster
Sådan så det ud under genåbningen sidste år, hvor medarbejder Bertram Andersen stod bag baren. Foto: Louise Mørch Vilster
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café Petrine glæder sig til genåbning: Der er rigtig mange der booker bord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Petrine glæder sig til genåbning: Der er rigtig mange der booker bord

Indehaver Peter Gade ser især frem til at gense stamkunderne og blænder op for livemusik igen

Furesø - 16. april 2021 kl. 15:35
Af Louise Mørch Vilster

Det er ikke kun butikkerne, der igen kan besøges på Farum Bytorv. Det gælder også Café Petrine, der været lukket helt ned siden december, men fra på onsdag har åbent igen både ude og inde. Derfor er der stor glæde at spore hos indehaver Peter Gade om den fremskudte genåbning for spisesteder.

"Nu har jeg gået og ventet på det, så det er fantastisk, at vi kan komme i gang igen. Vi glæder os helt vildt," siger han.

Det var for ham en overraskelse, da nedlukningen kom i december.

"At de lukkede ned fra den ene dag til den anden, det havde jeg ikke regnet med. Det var lige før julerykket," siger han.

Han har netop kontaktet alle sine leverandører, så der kan være forsyninger klar til onsdag, og det ser lyst ud.

"Vi handler heldigvis lokalt, og blandt andet slagteren har lovet, at varerne er klar," siger han.

Booking af bord

Peter Gade fortæller også, at der igen vil være livemusik hver lørdag, og han ser frem til at se mange af stamkunderne igen. Han har allerede fredag fået mange henvendelser fra folk, der gerne vil booke bord.

"Jeg har mange positive tilkendegivelser på mail og sms, og der er rigtig mange, der vil booke bord. Jeg er sikker på, at der er mange, der har savnet at komme på bytorvet i stedet for at sidde alene derhjemme," siger han.

På caféen får de nu brug for nye medarbejdere bag baren og til servering, da nogle af de tidligere medarbejdere fandt andre græsgange under nedlukningen. Derimod er køkkenpersonalet stadig det samme.

"Køkkenpersonalet er heldigvis det samme, så vi kan bevare den samme høje kvalitet," siger Peter Gade.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?