25. februar 2020
Byrådsveteranen Lars Carpens søger orlov i to måneder.
Byrådsveteranen Lars Carpens søger orlov i to måneder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådets nestor søger orlov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådets nestor søger orlov
Opdateret 05. september 2019 kl. 09:11
Furesø - 04. september 2019 kl. 19:27
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I snart 25 år har Lars Carpens haft sæde i først Farum byråd og siden Furesø Byråd for Venstre. Han påtog sig også den utaknemlige opgave, at overtage borgmesterposten i Farum efter Peter Brixtofte, netop som stormen rasede allermest.

Siden Kurt Bork Christensen trådte ud af byrådet, har Lars Carpens haft titlen som byrådets nestor og nyder almen anerkendelse for sin indsigt.

Men de kommende måneder må byrådskollegaerne klare sig uden Lars Carpens. Han søger orlov frem til den 31. oktober og vil, hvis ellers byrådet godkender ansøgningen - blive erstattet af en anden tidligere Farum-borgmester Flemming Oppfeldt.

- Jeg er dels på ferie nu i Island/Canada i tre uger, dels vil jeg være på efterårsferie i uge 42. Samtidig har jeg nogle erhvervsmæssige aktiviteter, som vil være sammenpresset sidst i september og først i oktober. Jeg tør ikke basere mig på, at jeg kan deltage via Skype eller FaceTime i møder, der varer flere timer. Derfor søger jeg orlov, så Venstre kan være repræsenteret i nogle vigtige fagudvalgsmøder i september og oktober, fortæller Lars Carpens.

Gustav Juul vil varetage Lars Carpens´ pladser i de politiske udvalg.