19. juni 2021
Nybolig-mægler Thomas Andreasen oplever stigende priser i sin hjemby Farum. Foto: Nybolig.
Nybolig-mægler Thomas Andreasen oplever stigende priser i sin hjemby Farum. Foto: Nybolig.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligmarkedet buldrer frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligmarkedet buldrer frem
Opdateret 12. maj 2021 kl. 11:12
Furesø - 12. maj 2021 kl. 08:10
Af Mikkel Kjølby

Sommeren står for døren. Boligmarkedet buldrer frem. Kunderne står i kø hos ejendomsmæglerne.

Nybolig Farum - Andreasen ser store muligheder for boligejerne i Farum.

- Mulighederne er der lige nu, hvis man vil maksimere prisen på sin bolig. For der er ingen der kan forudsige, hvordan markedet ser ud om et års tid, siger Thomas Andreasen.

Ejendomsmarkedet er altid reguleret af udbud og efterspørgsel. Lige nu er efterspørgslen langt større end udbuddet.

- Det lave udbud og den kæmpe efterspørgsel gør at vores dagligdag som ejendomsmægler består i at søge vidt og bredt efter at få mere til salg. Hver dag ringer fire-fem kunder og spørger efter nye boliger - ofte flere end vi har til salg, forklarer Thomas Andreasen.

Den nuværende tendens tog fart i starten af corona-nedlukningerne. Det startede med sommerhusmarkedet, men trak videre over til helårsboligerne.

- Ingen ved med sikkerhed, hvorfor markedet tog fart under corona. Måske var det udsigten til ikke at kunne rejse til udlandet. Det betød, at alle ville have et sommerhus, så man kunne holde ferie herhjemme. Det samme gør sig gældende her i området. Køberne vil have natur og skønne omgivelser. Man vil med andre ord realisere drømmene, forklarer Thomas Andreasen.

I den forbindelse er Farum oplagt for køberne, da afstanden til arbejdspladserne i København er overskuelig. Det kan mærkes på antallet af bolighandler.

Der har været en ekstrem stigning i salget de sidste 12 mdr. - Intet tyder på, at interessen er på vej nedad. Men der kan komme en naturlig opbremsning, fordi der ikke er nok at sælge af, siger Thomas Andreasen, som kender sit område til fingrspidserne, da han er opvokset i Farum.

De fleste genkender ham formentlig som en af FC Nordsjælland/Farum Boldklubs profiler i klubbens første år. Han startede hos en anden ejendomsmægler i Farum. I 2016 blev han selvstændig under Nybolig-kæden. Det er kun gået fremad siden da.

- I 2019 blev forretningen kåret til årets Eliteperformer i Nybolig-kæden og i 2020 fulgte endnu to priser vedrørende forretningens optimering af helkundeservicen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?