20. juni 2021
Indehaver Trine Nelbom, th, sammen med sin medarbejder Katrine Rix. Foto: Jens Berg Thomsen
Indehaver Trine Nelbom, th, sammen med sin medarbejder Katrine Rix. Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnetøjsbutik blev 'månedens butik'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnetøjsbutik blev 'månedens butik'

'Den har jeg også gået efter længe', lød det med et grin fra Trine Nelbom, da CoolCompany blev kåret til 'månedens butik'

Furesø - 14. maj 2021 kl. 11:30
Af Louise Mørch Vilster

Hverdagen er vendt tilbage på Farum Bytorv, på nær mundbind og afspritning, og det er igen muligt at overraske indehaveren af 'månedens butik' med diplom og blomster. Denne gang er det børnetøjsbutikken CoolCompany, som Furesø Avis' læsere har stemt flest gange på i april, og det vakte stor glæde hos indehaver Trine Nelbom, da avisen og Handelsbanken Furesø kom på uanmeldt besøg.

"Hvor dejligt, den har jeg også gået efter længe," sagde Trine Nelbom med et grin.

Tager sig tid til kunderne

Mediekonsulent hos Furesø Avis, Pia Andersen, overrakte diplomet, mens stedfortrædende direktør i Handelsbanken, Sanne Lund, var klar med en buket blomster. Hun fortalte også om, hvad læserne især har lagt vægt på.

"Kunderne synes, at du er super god til at sætte dig ind i deres behov, du har tid, altid sødt og venligt personale, og så har du et super godt og bredt udvalg," sagde Sanne Lund. Og efter lang tids nedlukning var det ord, der varmede hos Trine Nelbom.

"Dejligt, hvor er jeg glad. Man får jo ikke bedre ros end det. Så blev dagen lige lidt bedre," sagde hun.

CoolCompany er nu med i kampen om at blive kåret til 'årets butik' i Furesø, som ud over hæderen udløser 10.000 kroner fra Handelsbanken Furesø. Du kan se videoen med Trine Nelbom på Furesø Avis' Facebookside, hvor du også kan være med til at stemme om, hvem der skal være 'månedens butik' for maj.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?