15. januar 2021
Barbara Kaad Ostenfeld malede i seks og en halv time plus ti minutters overtid på Lars Holmgren.
gallery icon

Se billedserie

Barbara Kaad Ostenfeld malede i seks og en halv time plus ti minutters overtid på Lars Holmgren.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bodypaint: BAKAOS rystede ikke på hånden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bodypaint: BAKAOS rystede ikke på hånden
Furesø - 16. april 2019 kl. 08:57
Af Mikkel Kjølby

Der blev rykket ved mange grænser, da Furesø-kunstneren BAKAOS/ Barbara Kaad Ostenfeld lavede sit første kunstværk på en næsten nøgen mand, i forbindelse med Skandinaviens største kunstmesse Art Nordic.

- Jeg følte mig virkelig som en novice. De fleste af penslerne jeg havde taget med, egnede sig ikke ret godt til bodypaint, men Lars Holmgren havde heldigvis taget sit eget penselsortiment med, siger Barbara Kaad Ostenfeld og fortsætter:

- Lars lærte mig hvordan jeg skulle gøre, og jeg var mega koncenteret og opmærksom, men jeg følte mig i meget gode hænder, da Lars jo er dobbelt verdensmester i bodypaint. Så jeg kunne ikke være i bedre hænder.

6.5 time havde BAKAOS til at skabe sit værk på Lars Holmgrens krop.

- Det var tydeligt at Lars var en meget professionel og erfaren model, og det gav mig en ro. Jeg havde overhovedet ikke berøringsangst uanset hvor jeg malede Lars henne. Lars stod meget stille i alle 6,5 timer, kun afbrudt af små pauser hvor han lige besvægede lemmerne lidt. Nogle gang kunne jeg mærke hans krop skælve, eller se hvordan han fik gåsehud over hele kroppen. Når det våde maling kommer på Lars' krop var det jo hans kropsvarme der skulle tørre malingen, fortæller kunstneren.

- Da den sidste prik var sat, gav jeg Lars et kys midt på munden, til hans store overrraskelse. Og så løftede jeg armene i vejret: I did't it. Og kun med 10 minutters overtid, jubler Barbara Kaad Ostenfeld, som takker sine assistenter Astrid Castella og Janne Kjærulff.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?