12. april 2021
Birgit Pichat har fået ny forretningspartner. Mads Jensen blev ansat i sommers og er i dag medejer af Vores Franske.
gallery icon

Se billedserie

Birgit Pichat har fået ny forretningspartner. Mads Jensen blev ansat i sommers og er i dag medejer af Vores Franske.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birgits Vores Marked er forvandlet til Vores Franske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birgits Vores Marked er forvandlet til Vores Franske
Furesø - 25. februar 2021 kl. 10:52
Af Mikkel Kjølby

Corona-nedlukningen har sat store begrænsninger for handelslivet - også for det populære Vores Marked for enden af Farum Hovedgade.

Indehaveren Birgit Pichat droppede i sin tid en store erhverskarriere for istedet at åbne netbutikken Vores Marked med økologiske vine og en række produkter fra hendes andet hjemland, Frankrig. Tre år senere slog hun dørene op til butikken i Farum Landsby, som hurtigt blev et tilløbsstykke. I 2019 udvidede Birgit med endnu en butik på Frederiksberg og så ramte coronaen Danmark.

Men Birgit er ikke sådan at holde nede. Tiden under corona-nedlukningen er blevet brugt til at give virksomheden et løft både de fysiske rammer og online.

Det skyldes ikke mindst et nyt bekendtskab. For en dag stod Mads Jensen i døre med en jobansøgning, et utroligt spændende CV og det helt rigtige nørdede forhold til vin og mad.

- Da vi blev lukket ned i foråret 2020, så handlede det primært om at overleve med Take Away, og det gik også nogenlunde, særligt fordi vi har nogle fantastiske kunder i Furesø, der gjorde alt for at støtte os, fortæller Birgit Pichat og fortsætter:

- Et par dage efter der igen blev åbnet op for servering, stod Mads i døren med en kuvert med CV, ansøgning, og en kogebog, han havde skrevet, og sagde at han gerne ville søge arbejde. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle sige, jeg havde ikke lige nyansættelser i tankerne, men da jeg om aftenen fik kigget indholdet af kuverten igennem, blev jeg alligevel lidt nysgerrig, for han havde bare en helt perfekt profil med 11 års erfaring fra reklamebranchen og en totalt nørdet forhold til vin og mad, forklarer Birgit Pichat.

Mads Jensen blev ansat, og siden er der sket ting og sager. Hen over sommeren udviklede Birgit og Mads en ny visuel identitet, med nyt navn, logo og farver. I august blev baren på Frederiksberg renoveret, i januar kom turen til Farum og nu er den nye hjemmeside med webshop, www.voresfranske.dk, også gået i luften.

- Da jeg startede virksomheden tilbage i 2011, var ideen at sælge delikatesser fra små producenter i Sydeuropa og Danmark udelukkende på nettet. Nu er vi så meget mere, og samtidig har vi virkelig fokus på det franske. Derfor ville jeg gerne have nyt navn, der fortæller, hvad vi rent faktisk laver, altså både fransk vinbar, café og marked, siger Birgit Pichat.

Genåbingen venter forude, og det nye makkerpar venter spændt på igen, at kunne servere økovin og franske delikatesser til glade gæster, og til at kunne invitere til live koncerter og vinsmagninger ikke mindst i den renoverede bar i Farum.

I mellemtiden er Vores Franske fortsat åben for salg af fødevarer, økovin og take away, både de fra baren velkendte planker, den nye månedens planke og særmenuer, fx til påske.

For mere information se www.voresfranske.dk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?