13. juni 2021
Biodirektør Tine Kirkeballe glæder sig til atter at kunne tilbyde stærke filmtiitler til biografgængerne fra torsdag. Foto: Mikkel Kjølby
gallery icon

Se billedserie

Biodirektør Tine Kirkeballe glæder sig til atter at kunne tilbyde stærke filmtiitler til biografgængerne fra torsdag. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biografen genåbner for fuld musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biografen genåbner for fuld musik
Furesø - 05. maj 2021 kl. 13:55
Af Mikkel Kjølby

Torsdag den 6. maj er en festdag for Værløse Bio og Café. For efter fem måneder corona-nedlukning kan biodirektør Tine Kirkeballe atter byde publikum indenfor i biografsalenes dybe stole, mens de nyder popcorn og en god film.

- Det er en festdag, og der skal være gang i gaden. Jeg har hyret Furesø Garden til at spille på pladsen foran Værløse Bio, siger Tine Kirkeballe. Furesø Garden spiller op torsdag klokken 17.30.

Værløse Bio kan fra starten præsentere stærke filmtitler. Det amerikanske actionbrag »Wrath of Man« af stjerneinstruktøren Guy Ritchie. Søren Kragh-Jakobsens »Lille sommerfugl« og amerikanske »Minari« som var nomineret til Oscars i kategorien Bedste Film og Bedste Instruktør. For børnene er der Croods 2 og Operation Nordpolen.

- Det er virkelig positivt, at de amerikanske film er kommet tilbage, og så har vi alle de gode danske film, siger Tine Kirkeballe.

Værløse Bio og Café har været lukket ned i to omgange. Senest fra den 9. december. Og der er fortsat corona-restriktioner. Der skal være afstand mellem grupperne i salene, men der vil være plads til ca. 95 biografgæster i Sal 1 og 60 i Sal 2. Og så er der coronapasset, som skal fremvises ved køb af billetter.

- Jeg glæder mig meget. Genåbningen tegner fint. Vi har gode film på plakaten, men jeg er ked af, at reglerne omkring coronapasset bliver en hindring for gæsterne, siger Tine Kirkeballe.

Sal 2 i tiptop-stand
Værløse Bio har haft gang i renoveringerne. Allerede inden corona-nedlukninger startede i marts måned 2020, havde Tine Kirkeballe fået moderniseret Sal 1, som bl.a. fik tilført den moderne reclinerstole. Under nedlukningen i foråret blev toiletterne, cafeén og køkkenet moderniseret.

Under den seneste nedlukning har fokus været på Sal 2.

- Vi har fået sat nye akustikplader op i Sal 2. De gamle gipsplader er erstattet af akustikplader fra det lokale firma Van Dockum Group. Pladerne er lavet af genbrugsplastik inderst og metallameller yderst. Med de nye plader bliver lyden så lækker. Det er en modernisering, som følger den teknologiske udvikling på området, forklarer Tine Kirkeballe.

Sal 2 vil også blive udstyret med reclinerstole. Der bliver to rækker reclinerstole forrest i salen.

- Vi tager de tre forreste rækker stole ud og sætter 16 reclinerstole ind. Det vil reducere antallet af sæder i Sal 2 til 70, fortæller Tine Kirkeballe.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM