4. marts 2021
Furesø Bibliotek åbner nu op for reserveringer. Pressefoto
Furesø Bibliotek åbner nu op for reserveringer. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bibliotek: Nu kan du hente dine reserverede bøger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotek: Nu kan du hente dine reserverede bøger
Furesø - 26. januar 2021 kl. 18:46

Nu er der godt nyt til alle, der savner at have en fysisk bog i hånden. Fra onsdag den 27. januar bliver det nu muligt at afhente både nye og gamle reserveringer på biblioteket. Det sker indtil videre kun fra Farum Bibliotek for at begrænse smittespredningen mest muligt.

"Derfor samles alle reserveringer - også fra Værløse og Hareskov biblioteker - til udlevering i Farum. Det gælder både de reserveringer, der stod til afhentning før den 9. december, og dem brugerne har foretaget undervejs i lukkeperioden samt de nye der foretages løbende," skriver Furesø Bibliotek i en pressemeddelelse.

Hvis du har gamle reserveringer stående fra før nedlukningen, oplyser du blot det gamle reserveringsnummer - find det på Min side på furbib.dk. I alle andre tilfælde skal man afvente reserveringsmeddelelsen helt som vanligt og huske afhentning i Farum.

Slet reserveringer

Furesø Bibliotek beder også om borgernes hjælp til at slette de reserveringer, som de ikke har brug for.

"Log ind på furbib.dk og slet de reserveringer, du ikke længere har brug for - til glæde for den næste i køen og for at spare overflødigt arbejde på biblioteket. Der er i øjeblikket mere end 1800 reserveringer ventende foruden de nye, der dagligt løber ind. Regn derfor med nogen ventetid, før du får besked om afhentning," skriver biblioteket.

Eftersom kulturhusene fortsat er lukket, og man derfor ikke kan komme ind på biblioteket, sker udlånet udendørs gennem et vindue. Åbningstiderne er mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl.12-15, onsdag kl. 15-18 og lørdag kl. 10-14.

Vær i øvrigt opmærksom på, at biblioteket ikke kan modtage afleveringer ind gennem vinduet, men henviser til afleveringsautomaterne ved alle tre biblioteker.

Åbne vinduer

Sådan henter du dine reserverede bøger. Gå til hovedindgangen Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3 og følg skiltning til venstre langs sidebygningen. Ved det åbne vindue får du udleveret bøgerne. Husk reserveringsnummer og hav sundhedskort klar til scanning. Bær mundbind af hensyn til personalet og andre i køen og hold den gode køkultur med anbefalet afstand.

"Og så skal der ikke herske tvivl om, at bibliotekets medarbejdere glæder sig til igen at møde biblioteksbrugerne - om end det bliver på en lynvisit," slutter Furesø Bibliotek. Læs mere praktisk info på furbib.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?