4. december 2020
Frida fra Farum bliver 'kalenderpige'. PR-foto
Frida fra Farum bliver 'kalenderpige'. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bedårende kanin vinder fotokonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bedårende kanin vinder fotokonkurrence

Kælekaninen Frida fra Farum skal i kalender for 2021

Furesø - 23. oktober 2020 kl. 17:27
Af Clara Christensen og Majken Hammerum, erhvervspraktikanter

En ny supermodel er kommet til Farum. Uimodståelige Frida der med sine skønne, lange og bløde ører vandt alles hjerter.

I løbet af sommeren har mange kæledyrsejere indsendt billeder af deres søde kæledyr, i håb om at de vil komme på en af siderne i kædeforretningen Maxi Zoos årskalender. 36 kæledyr ud af de mange hundrede deltagere i fotokonkurrencen, blev udvalgt til at pynte siderne i kalenderen for 2021. En af dem er den skønne kanin Frida fra Farum, som juryen faldt for.

Fridas ejer Sarah Lee Olsen er både glad og stolt over, at hendes kæledyr er Farums nye supermodel, og at kaninen nu skal forskønne en side i den flotte, nye årskalender. Frida bliver i disse dage forkælet ekstra meget med masser af ærteflager, som er hendes livret. Dagene har også budt på meget leg med hendes foderbold, som er Fridas yndlingsaktivitet.

Det er ikke første gang, at kæledyr fra Farum vinder Maxi Zoos fotokonkurrence. Sidste år var det nemlig hundene Alma og Teddy, der vandt en side i dette års kalender.

Kalenderen vil kunne fås gratis i Maxi Zoo's butikker i slutningen af året. Personalet i Maxi Zoo Farum er selvfølgelig meget stolte af Farums nuttede supermodel, står der i en pressemeddelelse.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?