23. januar 2021
Dette fine diplom får nok en hædersplads i atelieret.
Dette fine diplom får nok en hædersplads i atelieret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bakaos vinder pris i Frankrig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakaos vinder pris i Frankrig
Furesø - 15. november 2019 kl. 10:03
Af Mikkel Kjølby

Ude i atelieret på Ny Vestergårdsvej går en euforisk tegnetosse rundt med armene i vejret.

Bakaos har nemlig vundet sin første pris. Der er tale om en andenpris for mest bemærkelsesværdige arbejde blandt 121 kunstnere ved udstillingen Arts Mantevillois i byen Mantes La Ville, 50 km uden for Paris.

Det var deltagelsen ved Art for Peace i Paris, som udløste en invitation til Arts Mantevillois tre uger senere.

Barbaras smukt dekorerede mannequindukker, der var udstillet på det parisiske rådhus, rejste derfor direkte videre til næste udstilling, sammen med et par farverige vægværker. Barbara rejste selv ned for at deltage i ferniseringen, men kunne desværre ikke være til stede ved udstillingens afslutning den 3. november, hvor der var prisoverrækkelse. Men i løbet af de sene aftentimer, blev hun kontaktet af en af arrangørerne, Daniela Maier, der overbragte den glædelige nyhed om at Barbara havde vundet andenprisen på udstillingen for 'mest bemærkelsesværdige kunstneriske arbejde'.

- Jeg var lige ved at slukke min natlampe, da jeg fik beskeden om at jeg havde vundet, så jeg sad bare der på sengekanten og vrælede af glæde. Det kom helt bag på mig, jeg havde slet ikke set det komme - jeg er så taknemmelig og glad, fortæller Barbara Kaad Ostenfeld og fortsætter:

- Siden jeg sprang ud med min kunst, har jeg knoklet som en gal, for at slå igennem som kunstner, både lokalt, nationalt og internationalt. At tegne er min store passion og lidenskab, og jeg kan ikke forestille mig, at skulle bruge mit liv på noget som helst andet. Så at få denne pris, og alle de smukke ord der er fulgte med fra nær af fjern rører mig dybt. Jeg er virkelig taknemmelig for, hvor langt jeg er nået, på så kort tid. Jeg havde dog slet ikke forudset at min første pris, og på den måde en officiel anerkendelse, skulle komme fra Frankrig, siger Bakaos.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?