22. juni 2021
Baadfartens gode gamle træbåde er kommet ud af deres vinterhi og sejler igen på Furesø, Lyngby Sø, Mølleåen og Bagsværd Sø fra 13. maj. Pressefoto
Baadfartens gode gamle træbåde er kommet ud af deres vinterhi og sejler igen på Furesø, Lyngby Sø, Mølleåen og Bagsværd Sø fra 13. maj. Pressefoto
Foto: Benny Kyhnell
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Baadfarten stævner ud på Furesøen igen fra 13. maj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baadfarten stævner ud på Furesøen igen fra 13. maj

Afgang hver anden time på søndage og helligdage til 12. september

Furesø - 12. maj 2021 kl. 13:56

En af de traditionsrige forårsbebudere og oplevelser er tilbage, når Baadfarten stævner ud på Furesøen igen fra Kristi himmelfartsdag 13. maj.

Her sejler den søndage og helligdage indtil 12. september.

Sejlturen, som varer cirka 1 time og 50 minutter, er en blanding af store vidder og sejlads langs søbredden med udsigt til de mange gamle, historiske bygninger.

Der er afgang fra Furesøbad hver anden time fra kl. 11.45, men man kan også starte i Frederiksdal kl. 10.30 og så stå af på Furesøbad, spise og så hoppe om bord igen. Sidste afgang fra Frederiksdal er kl.16.30.

Bådene kan også lejes

Baadfarten sejler også på Lyngby Sø-Mølleåen, med afgang fra Sorgenfrivej fra 13. maj, og på Bagsværd Sø sejles der ligeledes med afgang fra Sorgenfrivej. Som altid er det også muligt at leje bådene til fødselsdage, konfirmationer eller bryllupper.

Stromma Danmark, der driver Baadfarten, krydser fingre for at sæsonen bliver god for alle og lover, at sikkerheden er i top - også i forhold til corona.

Flere informationer om Baadfarten kan findes på www.baadfarten.dk. jesl

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?