25. juli 2021
Allon Hein Sørensen forsøger at komme i Folketinget ved næste valg.
Allon Hein Sørensen forsøger at komme i Folketinget ved næste valg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allon klar til folketingsvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allon klar til folketingsvalg
Furesø - 16. april 2018 kl. 14:57
Af Mikkel Kjølby

Den 45-årige IT-specialist Allon Hein Sørensen fra Farum Midtpunkt blev i weekenden valgt som en af Alternativets seks folketingskandidater i Nordsjælland.

Allon Hein Sørensens første møde med politik var i forbindelse med efterårets kommunalvalg, hvor han forsøgte at sende Alternativet i Furesø Byråd. Efter en lang og intens kampagne blev partiet slået på målstregen. Der manglede 62 stemmer i at få en plads i byrådet. Allon Hein Sørensen fik et godt personligt valg med 202 stemmer.

- Jeg fik blod på tanden af kommunalvalget, siger Allon Hein Sørensen.

Ved weekendens opstillingsmøde var der ni kandidater at vælge imellem til seks pladser. Partiets nuværende folketingsmedlem Christian Poll fik den øverste plads på opstillingslisten fulgt af Theresa Scavenius, Julie Herdal Molbech, Allon Hein Sørensen, Bina Seff og Susan Kjeldgaard. Lidt usædvanligt er kandidaterne ikke fordelt på valgkredse. De har hele Nordsjælland som opland, og det ser Allon Hein Sørensen som en mulighed.

- Jo mere, jeg har arbejdet med politik. Jo mere, zommer jeg ind på social- og beskæftigelsespolitik, som det mest spændende område. Her har en stribe reformer haft triste konsekvenser for de ledige. Det vil jeg gerne arbejde mere med. Partiets socialpolitik har ikke været så meget fremme i Nordsjælland, så det vil jeg godt slå på tromme for, fortæller Allon Hein Sørensen.

Han har desuden en solid baggrund i kampen for at legalisere cannabis. Det bliver også en af hans mærkesager.

- Indenfor legalisering af cannabis har jeg et stort netværk, idet jeg har arbejdet med emnet på landsplan, bemærker Allon Hein Sørensen, som er tidligere bestyrelsesmedlem af Medicinsk Cannabis Forening i Danmark.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022