28. november 2020
Steen Hansen blev medlem nummer 4.000 af Ældre Sagen Værløse. Her får han blomster og vin af formanden for Ældre Sagen Værløse Elin Damgaard. Pressefoto
Steen Hansen blev medlem nummer 4.000 af Ældre Sagen Værløse. Her får han blomster og vin af formanden for Ældre Sagen Værløse Elin Damgaard. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre Sagen Værløse har fået medlem nummer 4.000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen Værløse har fået medlem nummer 4.000

Steen Hansen gjorde, at foreningen ramte et skarpt hjørne

Furesø - 23. oktober 2020 kl. 07:05

Der var blomster, vin og personlig velkomst fra formand Elin Damgaard til Steen Hansen, der blev medlem nummer 4.000 hos Ældre Sagen Værløse. Steen Hansen fortæller, at han meldte sig ind i Ældre Sagen for at støtte en god sag. Han har selv en svigermor, som han hjælper meget, men for dem, der ingen slægtninge har, kan han se, hvordan Ældre Sagens frivillige kan gøre en stor forskel.

Sten Hansen er stadig erhvervsaktiv og har derfor ikke megen tid til at benytte sig af Ældre Sagens tilbud og aktiviteter. Sidste år havde Ældre Sagen Værløse 40 arrangementer blandt andet foredrag, sangcaféer, rundvisning på museer og i kendte bygninger, ture i ind- og udland samt den årlige højskole. Det var arrangementer, der tiltrak næsten 2.000 deltagere, skriver Ældre Sagen Værløse i en pressemeddelelse.

Alle events har det gennemgående formål at skabe basis for, at medlemmerne kan møde hinanden og danne netværk for at forebygge ensomhed.

Ældre Sagen Værløse blev etableret for 32 år siden i 1988, og de seneste fem år er antallet af medlemmer vokset med mere end 700 til de nuværende 4.000.

Jk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?