23. januar 2021
Heste er en vigtig del af Mosedamgaard, men kun en af mange attraktioner på søndag.
gallery icon

Se billedserie

Heste er en vigtig del af Mosedamgaard, men kun en af mange attraktioner på søndag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus på Mosedamgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus på Mosedamgaard
Furesø - 30. april 2018 kl. 15:08
Af Mikkel Kjølby

Søndag den 6. maj klokken 11 til 16 slår Mosedamgaard i dørene op til endnu en omgang Åbent hus.

- Vi glæder os til en skøn dag, hvor vi kan vise jer, hvor dejligt der er på Mosedamgaard, lyder det fra Trine Christiansen.

Den flotte gård, Mosedamgaard midt mellem Kirke Værløse og Laanshøj, er hjemsted for wellnessvirksomheden Solar Plexus, men der sker langt mere end massage og holdundervisning. Det vil Åbent Hus arrangementet vise.

Klokken 11 bydes der velkommen i salen, hvor der samtidig er fernisering på en udstilling af den lokale kunster Barbara Kaad Ostenfeld bedre kendt som Art By Bakaos.

- Det bliver en dag for hele familien, hvor der både er noget godt til mor og far og samtidig en masse sjove landlige naturoplevelser for børnene, fortæller Trine Christiansen.

Der vil være hesteopvisning og trækture hele dagen, skattejagt for børn, filtværksted, fællesspisning på gårdspladsen, vinsmagning, Familieyoga, klassisk musik med musikere fra Copenhagen Phil og konkurrencer, snobrød, gåture, får med lam, hesteassisteret træning, workshop med akvaral, traktor , boder med hjemmestrik af uld og indiske tæpper og ikke mindst massage ved Solar Plexus Massage i wellnessafdelingen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?