20. oktober 2018
Hov. Hvad laver hun der. 18-årige Cecilia Zade Iseni tog kampen op med spidskandidaterne ved vælgermødet på Kruses Gymnasium. Foto: Mikkel Kjølby
Hov. Hvad laver hun der. 18-årige Cecilia Zade Iseni tog kampen op med spidskandidaterne ved vælgermødet på Kruses Gymnasium. Foto: Mikkel Kjølby
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig kuppede vælgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig kuppede vælgermøde
Opdateret 09. november 2017 kl. 15:14
Furesø - 09. november 2017 kl. 14:02
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cecilia Zade Iseni tog kampen op mod spidskandidaterne ved vælgermødet på Kruses Gymnasium.

Ligesom de øvrige spidskandidater ved kommunalvalget var Lars Carstensen til stede ved vælgermødet på Kruses Gymnasium, men da kandidaterne blev bedt om at indtage deres pladser, satte han sig sammen med gymnasieeleverne. I stedet gik partiets 18-årige byrådskandidat Cecilia Zade Iseni op på scenen for at fortælle om det konservative folkepartis værdier. Det var et kup, og det virkede. Cecilia Zade Iseni var tydeligvis på hjemmebane blandt de jævnaldrende tilhørere.

- Det er klart, at jeg var nervøs, når det nu var en debat for spidskandidaterne, men det gik godt, siger Cecilia Zade Iseni.

Det konservative kup blev godt modtaget af publikum. Emily Christine Reither fra gymnasiets debatklub roser den unge kandidats præstation.

- Det virkede troværdigt. Hun kan leve sig ind i det at være ung, fordi hun er ung. Man var ikke i tvivl om, at hun mente det, siger Emily Christine Reither.

Cecilia Zade Iseni har tidligere deltaget i politiske debatter og er medlem af Furesø Ungeråd.

- Kommunalpolitik behøver ikke at være så kedeligt. Vi unge har mulighed for indflydelse og bør tage den, lyder det fra Cecilia Zade Iseni.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk