14. april 2021
Furesø Kommunes erhvervskonsulent Flemming Ipsen kom med blomster til stifter af virksomheden Wally og Whiz, Kristian Them Hansen, som har opnået gazellestatus med en produktion af kvalitetsvingummi og-slik. Pressefoto
Furesø Kommunes erhvervskonsulent Flemming Ipsen kom med blomster til stifter af virksomheden Wally og Whiz, Kristian Them Hansen, som har opnået gazellestatus med en produktion af kvalitetsvingummi og-slik. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 13 Furesø-virksomheder hyldet som nye gazeller i en ellers svær tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

13 Furesø-virksomheder hyldet som nye gazeller i en ellers svær tid

En stor inspiration, lyder det anerkendende fra borgmesteren

Furesø - 01. marts 2021 kl. 18:44

erhverv Der skulle have stået 13 buketter klar til de lokale gazellevirksomheder ved dette års nytårskur for erhvervslivet. I stedet har Furesø Kommunes erhvervskonsulenter nu været rundt i kommunen med en anerkendende hilsen til de 13 Furesø-virksomheder, der skulle have været fejret for deres nye titel som gazellevirksomhed.

"Gazellevirksomheder tjener som inspiration - det skal vi anerkende dem for. De lykkes med en kontinuerlig vækst over en fireårig periode, og samtidig bidrager de til at skabe den vækst, som har så stor betydning for udviklingen af kommunen," lyder de anerkendende ord fra borgmester i Furesø Ole Bondo Christensen i en pressemeddelelse.

"Oven på 2020, hvor mange virksomheder har været virkelig trængte, skal vi derfor glæde os over, at der også er positive erhvervshistorier at fortælle," fortsætter han.

Det er Dagbladet Børsen, der ved det årlige show i december med over 2.000 deltagere normalt kårer landets nye gazeller.

Som med den lokale nytårskur for erhvervslivet i Galaksen var begivenheden også coronaramt. Men selv om fejringen er udeblevet, varmer anerkendelsen alligevel, fortæller formand for Furesø Industri Mogens Brusgaard.

Som direktør for virksomheden Wexøe kan han nemlig nu også selv føje gazelle til sidste års resultat, og det forpligter, mener han.

Corona har ramt vilkårligt

"Coronaen har ramt Furesøs virksomheder fuldstændig vilkårligt. Nogle har fået lyntravlt, andre har klaret sig, og nogle har bare været urimeligt hårdt ramt," fortæller han i pressemeddelelsen fra Furesø Kommune.

"Derfor har vi i Furesø gennem hele coronakrisen stået sammen om 'Furesø hjælper Furesø-samarbejdet', hvor virksomheder har kunnet få hjælp og råd af andre virksomheder. Her skal vi ikke kun blive inspireret af gazellerne som enlige sprintere. Vi skal også glæde os over, at et stærkt, lokalt erhvervsnetværk kommer hele flokken af virksomheder og måske endda kommende gazeller til gavn," påpeger Mogens Brusgaard. jesl

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?