24. januar 2019
19-årige Mille Nuppenau Westergaard bor i Værløse men går på teknisk skole i Gladsaxe. Efter skoletid øver sig i øjeblikket ihærdigt på at få styr på de sidste detaljer til DM i Skills. 

Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

19-årige Mille Nuppenau Westergaard bor i Værløse men går på teknisk skole i Gladsaxe. Efter skoletid øver sig i øjeblikket ihærdigt på at få styr på de sidste detaljer til DM i Skills. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Hvorfor vil du være maler med dit gode hoved?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Hvorfor vil du være maler med dit gode hoved?
Furesø - 11. januar 2018 kl. 06:37
Af Michael Degn
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De seneste uger har 19-årige Mille Nuppenau Westergaard knoklet med at forberede sig til håndværkskonkurrencen DM i Skills. Om godt en uge skal hun til Herning for at dyste med andre talentfulde malerlærlinge, og derfor bliver der brugt en del tid på forberedelse til konkurrencen, der består af flere forskellige discipliner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er en stor opgave på meget kort tid. Jeg tror ikke, at jeg bliver helt klar, før jeg står der, siger Mille Nuppenau Westergaard om forberedelserne.

Som barn af en udpræget akademikerfamilier blev hun mødt af mange forventninger om, hvilken vej hendes arbejdsliv skulle tage. Særligt fra lærere og vejledere i skolen, hvor hun klarede sig godt, fik høje karakterer og derfor også blev stemplet som én, der med største selvfølgelighed skulle tage en universitetsuddannelse. Det eneste problem var bare, at hun slet ikke havde de drømme.

- Hvor vil du være maler med dit gode hoved?, lød det blandt andet. Jeg synes, at det var dumt sagt. Hvis det kun er dem med de »dårlige hoveder«, så får man ingen gode malere. Det er svært at blive maler, og der er altså en grund til at det tager fire år at blive det, siger den 19-årige malerlærling til Frederiksborg Amts Avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk