1. oktober 2020
De løse sten kommer til at forsvinde, siger kommunens vejchef. Foto: Jens Berg Thomsen
De løse sten kommer til at forsvinde, siger kommunens vejchef. Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejchef: Ærgerlig kritik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejchef: Ærgerlig kritik
Furesø Avis - 13. august 2020 kl. 18:54
Af Jens Berg Thomsen

Vejchef Dorrit Gundsturp fra Furesø Kommune er med egne ord "lidt ærgerlig" over den kritik, som Mads Melchiorsen fra Farum kommer med om byens nye cykelpark, Krogvadparken.

arrow Læs også: Far til tre-årig om ny cykelpark: Det er knald i pæren at vælge den belægning

"Det er ikke helt rigtig, at alle kommer til skade," siger hun, der har hørt om stor begejstring fra flere - endda udvalgsformand Lene Munch-Petersen (S), der har haft sit eget barnebarn med på banen og har udtrykt begejstring over for vejchefen.

"Vi valgte belægningen, fordi høringssvarene gav indtryk af, at den sorte farve på asfalt ikke ville passe ind i området. Belægningens farve minder om grus, og det var et af ønskerne. Belægningen er også en fordel, vil jeg mene, når det bliver vinter, for den giver lidt mere friktion end asfalt, og det er godt, når der er lidt frost," siger Dorrit Gundstrup.

Hun forklarer, at de løse sten forsvinder, når banen er helt færdig ultimo august, når de små sten har sat sig, og de løse bliver fjernet.

"Der bliver ikke løse sten," siger vejchefen. "Jeg mener, at belægningen er fornuftig, og den bliver god, når den er færdig," siger Dorrit Gundstrup.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?