8. juli 2020
Papiluk og Liva har lavet dette billede til Dronningen. De var sammen med deres klasselærer taget på rådhuset. Foto: Furesø Kommune
Papiluk og Liva har lavet dette billede til Dronningen. De var sammen med deres klasselærer taget på rådhuset. Foto: Furesø Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge kunstnere fik gave og hilsen fra dronningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge kunstnere fik gave og hilsen fra dronningen

Liva og Pipaluk fra Søndersøskolen har malet et billede til dronningens 80 års fødselsdag

Furesø Avis - 26. juni 2020 kl. 07:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To unge kunstnere fra Søndersøskolen begyndte torsdag morgen med en tur på rådhuset, hvor de besøgte borgmester Ole Bondo Christensen (S). Pipaluk og Liva, der går i tredje klasse, fik overrakt en kongelig hilsen fra Dronning Margrethe sammen med to små fine gaver fra Kongehuset.

Anledningen var, at de har lavet et flot maleri til majestætens 80 års fødselsdag. Hun har modtaget i alt 98 malerier til sin fødselsdag skabt af 3. klasses elever fra alle landets kommuner. I billedet har de lavet dronningen med hendes kendetegn, og i hendes margueritbroche ses kommunens bytegn.

En stor oplevelse

Furesø Kommune fik således følgende hilsen fra dronningen.

"En hjertelig tak for Furesø Kommunes bidrag til kommunernes fælles gave i anledning af min 80-års fødselsdag. Det er mit håb, at De vil være behjælpelig med at overbringe de vedlagte gaver til de unge kunstnere bag det fine maleri. Det var en stor oplevelse at se resultatet af alle børnenes kunstneriske udfoldelser ved ferniseringen på Christiansborg Slot, der grundet omstændighederne desværre kun blev muligt med få børn til stede," står der i brevet.

Alle 98 tegninger, collager og malerier vil være udstillet i Riddersalen på Christiansborg Slot fra den 17. juni til den 30. august 2020.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?