30. september 2020
Musikskolen spillede før Talentprisuddelingen 11. juni - udendørs på grund af corona. Det er initiativer som disse, Furesø Kommune gerne vil hylde med årets særlige pris. Pressefoto
Musikskolen spillede før Talentprisuddelingen 11. juni - udendørs på grund af corona. Det er initiativer som disse, Furesø Kommune gerne vil hylde med årets særlige pris. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trodser corona: Hyldes med ekstra pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trodser corona: Hyldes med ekstra pris

Kandidater til prisen kan indstilles frem til 1. oktober

Furesø Avis - 13. september 2020 kl. 13:23

Kulturbranchen kæmper i øjeblikket med restriktioner og tab af indtægter efter forårets og sommerens nedlukning. Men kulturens oplevelser og fællesskaber har samtidig været med til at forsøde livet for de mange, der blev ramt af isolation og nedlukning.

Derfor har Furesø Kommunes udvalg for kultur, fritid og idræt oprettet den ekstraordinære pris 'Kultur på trods', der i år uddeles i stedet for Kulturprisen.

Prisen er en hyldest til en frivillig, coronarelateret kulturindsats i kommunen.

Alle kan indstille enten en person, forening eller en aktivitet ved at udfylde formularen på www.furesoe.dk/kulturpåtrods senest 1. oktober.

"Coronakrisen har lært os, hvor vigtigt det er, at vi passer på hinanden. Vi har også lært, hvor meget kulturelle oplevelser betyder for os og vores medborgere. Musik, billedkunst, litteratur, dans, teater, film etc. kan bevæge os, gøre os mindre ensomme og give livet indhold og kvalitet," udtaler formand for udvalg for kultur, fritid og idræt Tine Hessner i en pressemeddelelse fra Furesø Kommune.

Uddeles 22. oktober
'Kultur på trods'-prisen uddeles torsdag 22. oktober i Farum Kulturhus' café Frk. Fryd kl. 17-18, hvor alle kandidater og aktiviteter hyldes.

jesl

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?