7. juni 2020
Sådan ser folderen med dyrebingo ud. Foto: Fiskebæk Naturskole
Sådan ser folderen med dyrebingo ud. Foto: Fiskebæk Naturskole
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag familien med på dyrebingo i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag familien med på dyrebingo i naturen
Furesø Avis - 10. april 2020 kl. 11:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu hvor familierne har rigeligt med tid til at traske rundt i naturen, kan det være sjovt med lidt ekstra aktivering for de mindste. Hos Fiskebæk Naturskole har de derfor lavet et dyrebingo til familierne, som de frit kan tage ved folderholderne ved naturskolen.

Det er en aktivitet i to sværhedsgrader til familier med små og lidt større børn, hvor børnene skal finde spor efter forskellige dyr i naturen omkring Fiskebæk Naturskole. Den nemme tager ca. 30-45 minutter og alle poster er tæt ved naturskolen. Ved den svære er der tre poster mere, hvor I skal en lille tur ind i skoven. Turen tager ca. 60-75 minutter i alt.

Leder efter dyrespor

Indtil videre har cirka 30 familier været på dyrebingo i ved naturskolen.

"Når vi har skolebørn fra 0.-2. klasse på besøg i naturskolen, er vi ofte på sporjagt. Det er altid en stor succes! Børnene leder ihærdigt efter dyrespor, og finder ofte en masse andre spændende ting. Nu hvor skolerne er lukkede, og vi kan se at mange familier er på tur ved Fiskebæk, så håber vi, at I har lyst til at prøve at tage på sporjagt med børnene," skriver naturvejlederne fra Fiskebæk Naturskole i et Facebook-opslag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?