5. april 2020
Pil Jeppesen fra Farum skal med på sangskrivercamp i denne uge. Pressefoto
Pil Jeppesen fra Farum skal med på sangskrivercamp i denne uge. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sangskriver fra Farum med i stor talent-camp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sangskriver fra Farum med i stor talent-camp

Pil Jeppesen skal skrive med internationale hitsnedkere i Roskilde

Furesø Avis - 16. februar 2020 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

talent Pil Jeppesen på 29 fra Farum er med, når de 24 største danske sangskrivertalenter skal skrive med professionelle, internationale hitsnedkere på campen Music Maker Elite i Roskilde i 13.-16. februar.

Hun er udvalgt blandt mere end 160 ambitiøse ansøgere.

"Jeg håber at møde andre, som jeg kan udveksle ideer med og lade mig inspirere af. Både for at udvide mit netværk og samtidigt få gode tips til at blive endnu bedre til at skrive gode sange med andre. Der sker noget nyt, hver gang flere mødes og skal skrive en sang fra bunden," fortæller Pil Jeppesen i en pressemeddelelse.

At tage på camp for at skrive sange sammen med andre er helt almindelig praksis for de professionelle sangskrivere, der lever af at skrive og producere hits til de største internationale stjerner. Men at sætte de talentfulde, yngre sangskrivere sammen med de professionelle på en camp, hvor de skriver sammen, er unikt i en dansk sammenhæng.

Det er tredje gang, at Musikmetropolen arrangerer en Music Maker-camp, og resultaterne fra tidligere år har blandt andet været solide radiohits, og flere sange er udgivet på store pladeselskaber som Sony og Universal.

Niveauet er i hvert fald højt, når de professionelle sang­skrivere hentes til Roskilde fra Canada, England, Sverige og Danmark. En af dem er canadiske Laurell Barker.

Ved sidste års Eurovision var hun den første kvindelige sangskriver nogensinde med hele tre deltagersange. Her var hun sangskriver på Englands, Tysklands og Schweiz' sange i konkurrencen.

Sangskriveruddannelse
Music Maker Elite-campen bliver den første musikalske test af de lokaler lidt uden for Roskilde, der fra september i år kommer til at huse en ny sangskriver- og produceruddannelse.

Uddannelsen sigter efter at optage 12 studerende.

Læs mere på bandakademiet.dk. jesl