13. august 2020
Et bud på en fransk picnic.
Et bud på en fransk picnic.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Påskepicnic bliver med otte forskellige kurve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påskepicnic bliver med otte forskellige kurve

Der er både noget for tobenede og firbenede til lokal madkurvsfestival

Furesø Avis - 05. april 2020 kl. 07:32
Af Louise Mørch Vilster
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som vi tidligere har nævnt i Furesø Avis, så bliver den årlige Picnicfestival i disse coronatider i stedet til en picnickurv, som kan nydes i skoven, derhjemme i haven eller endda indenfor. Initiativtager Eva Vedel har nu fået samlet de forskellige lokale madaktører, og der bliver derfor syv forskellige picnickurve at vælge imellem plus en kurv til hunden med godbidder.

"Det har været vigtigt at afspejle variationen i Furesø, og så der er noget til enhver smag. I stedet for at der er picnicfestival én dag som normalt, er der fem dage over påsken, hvor man kan prøve forskellige kurve," siger Eva Vedel.

Nogle har for travlt
Picnickurven er derfor også en måde at støtte op omkring de lokale restaurationer, hvoraf mange kæmper en brav kamp i øjeblikket.

"Det er en god anledning til at skabe mere omsætning. Jeg har ringet rundt til restauranterne, og der er nogle, der ikke har åbent, mens andre laver take away. Nogle havde endda for travlt til at tage mere ind," fortæller Eva Vedel.

Der kan blandt andet vælges mellem Fransk picnic fra Vores Marked eller Skov Picnic fra Bryggeri Skovlyst. For dem der lyst til noget lidt andet, er der også Sushi Picnic fra Raw n' Rice eller Bær Picnic fra Rokkedyssegaard, der blandt andet består af jordbær smoothie og hindbær muffins.

Naturbingo
Eva Vedel tog selv kontakt til Bonnie Dyrecenter for også at lave en hundepicnic.

"Jeg synes, det kunne være sjovt at lave noget til de firbenede, så alle bliver forkælet," siger hun.

Picnicfestivalen har fundet sted siden 2015, og plejer normalt at tiltrække op til 7000 besøgende.

"Vi kommer ikke op på det niveau, men det er en god måde at støtte de lokale erhvervsdrivende på, og samtidig gøre noget for alle os, der er hjemme i påsken."

Med i kurven er også en naturbingoplade, som viser forskellige blomster og urter, som kan findes alle steder i naturen, og som især børnene kan hygge sig med.

Se mere på oplevfuresoe.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?