6. august 2020
Med start 6. april er det nu Ressourceindsamling A/S med direktør Kim Brede Wagner, der står for affaldsindsamling i Furesø Kommune. Pressefoto
Med start 6. april er det nu Ressourceindsamling A/S med direktør Kim Brede Wagner, der står for affaldsindsamling i Furesø Kommune. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt selskab henter nu affaldet i Furesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt selskab henter nu affaldet i Furesø

Fem kommuner samarbejder om Ressourceindsamling A/S

Furesø Avis - 06. april 2020 kl. 16:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med start 6. april indsamler Ressourceindsamling A/S nu husholdningsaffald i de fem kommuner Furesø, Albertslund, Ballerup, Ishøj og Vallensbæk.

Det betyder, at man fremover møder skraldemænd og skraldebiler med Ressourceindsamling A/S' logo på, både ved tømning af de tre affaldsbeholdere med sorteret affald ved husstanden og ved afhentning af storskrald og haveaffald.

Ingen ændringer

Det nye kommunale affaldsindsamlingsselskab har overtaget både biler og mandskab fra den tidligere renovatør, så ud over nye logoer på bilerne og på ryggen af medarbejderne, vil man som borger ikke mærke forskel, forsikrer Furesø Kommune i en pressemeddelelse.

"Det handler kort og godt om at sikre, at Furesøs borgere får hentet deres affald. Med det nye selskab kan den opgave løses til borgernes tilfredshed, til gavn for miljøet og ikke mindst på en økonomisk forsvarlig måde. Det glæder mig også rigtig meget, at vi kommer til at fastholde erfaringen og kendskabet til vores lokalområde - det er altafgørende for, at vores borgere ikke kommer til at mærke forskel i dagligdagen," udtaler formand for udvalg for natur, miljø og grøn omstilling Lene Munch-Petersen i pressemeddelelsen.

Boligafdelinger med nedgravede beholdere og kuber får fortsat tømt dem af selskabet Remondis. jesl

Fakat
  • Ressourceindsamling A/S blev oprettet i november 2019, da en privat renovatør havde skabt usikkerhed om affaldsindsamlingen i Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk Kommune.
  • Med stiftelsen af det affaldsselskab ønsker de fem kommuner at give forsyningssikkerhed også i fremtiden.
  • Kundecentret ligger fortsat i Vestforbrænding A/S, og kundeservice har tlf. 7025 7060 mandag-torsdag kl. 7-15.30, fredag kl. 7-15.
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?